main logo
3245

Almag Plus: Tratamentul consecințelor pneumoniei virale la domiciliu Ⓟ

În condițiile pandemiei COVID-19, a apărut un număr mare de pacienți cu simptome reziduale după pneumonie virală, care persistă timp îndelungat: slăbiciune generală, oboseală rapidă, dificultăți de respirație în timpul efortului, tuse periodică cu expectorații puține, dureri de cap, tulburări de somn etс.

Aceste simptome se datorează deficitului de oxigen în organism, apărut ca urmare a schimbului de gaze defectuos în zonele afecatate ale plamânilor. Dacă nu se aplică tratamentul de resorbție, aceste zone din plămâni sunt înlocuite cu țesut conjunctiv și își pierd capacitatea de a respira (pneumofibroză). În funcție de suprafața fibrozei pulmonare, se poate dezvolta insuficiență respiratorie cronică.

Noi tehnologii pentru tratament la domiciliu

Posibilitățile de recuperare staționară și balneo-sanatorială astăzi sunt extrem de limitate. Vizitele la policlinică supun pacienții unor riscuri suplimentare (alte infecții virale sau reinfecție Covid-19). Prin urmare, este nevoie de tratamente la domiciliu care să fie dovedite, eficiente și sigure.

Aparatul ALMAG Plus este o soluție convenabilă și eficientă pentru tratamentul la domiciliu. Acțiunea lui se bazează pe un câmp magnetic-pulsativ cu parametri speciali, care pătrunde la o adâncime de 7-12 cm și are multiple efecte pozitive:

• Lichifiează sângele și îmbunătățește circulația la nivelul microcapilar
• Îmbunătățește penetrarea medicamentelor în zonele afectate
• Are un effect direct antiinflamator și de reabsorbție
• Previne dezvoltarea țesutului conjunctiv


ALMAG Plus este un dispozitiv bine cunoscut elaborat de savanții ruși, care s-a dovedit a fi extrem de eficient în tratamentul multor boli ale aparatului locomotor: artroză, artrită, osteocondroză, hernii de disc, leziuni ale țesuturilor moi, perioada postoperatorie, vene varicoase, insuficiență venoasă, limfostază etc. 

ALMAG Plus a devenit foarte popular datorită mărimii compacte și posibilității de a-l utiliza desinestătător acasă, fără vizite la instituțiile medicale. Acest lucru este foarte actual acum, având în vedere riscul ridicat de a contracta COVID-19.

Eficacitatea ALMAG+ în bolile pulmonare

Dispozitivul ALMAG+ și-a dovedit eficiența în bronșita obstructivă cronică și astmul bronșic. Mecanismul unic de acțiune permit utilizarea ALMAG Plus pentru tratamentul consecințelor pneumoniei și prevenirea fibrozei pulmonare.

La nivel pulmonar, ALMAG + are următoarele efecte:

1. Îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, reduce vâscozitatea sângelui, ca rezultat mai mult oxigen și substanțe nutritive ajung în plămâni.
2. Facilitează îndepărtarea produselor metabolice și a lichidului edematos stagnant din spațiul intercelular, ceea ce îmbunătățește schimbul de gaze în plămâni.
3. Elimină obstrucția bronșică, lichefiază sputa, îmbunătățește funcția de drenaj a bronhiilor, ușurează curățarea mai rapidă chiar și a bronhiilor mici.
4. Activează procesele reparatorii – stimulează „resorbția” activă a leziunilor și refacerea țesutului pulmonar.
5. Previne formarea fibrozei pulmonare (dezvoltarea țesutului conjunctiv în zona pneumoniei).
6. Normalizează activitatea mușchilor respiratori

Astfel, datorită efectului complex la nivelul plămânilor și toracelui, ALMAG Plus previne dezvoltarea insuficienței respiratorii după pneumoniebronșită obstructivă frecventă, astm bronșic.

ALMAG+ în tratamentul gutei, pintenilor călcâiului, sindroamelor de tunel și a altor boli „problematice”

ALMAG Plus are un regim special “ANTIDURERE”, cu efect analgezic pronunțat, care s-a dovedit a fi binevenit în tratamentul traumelor acute și a mai multor patologii „problematice”, dificil de tratat cu medicamente. Ameliorează rapid durerea și inflamația în acutizarea gutei picioarelor, pintenul călcâiului ,durerea cronică a coccisului, sindromul tunelului carpian etc.

ALMAG Plus este singurul dispozitiv de magnetoterapie ÎN LUME, aprobat pentru utilizare chiar și la copiii cu vârsta de la 1 lună! Pentru aceasta, are un regim special “PEDIATRIC” de funcționare.

Astfel, Almag Plus reprezintă un cadou perfect de Anul Nou pentru întreaga familie!

În Moldova ALMAG Plus poate fi procurat de la importatorul oficial – MedHelper. Adresa- mun. Chișinău, str.Korolenko, 9.

De asemenea, aparatul poate fi comandat on-line cu livrare gratuităîn toată Moldova. 

Pâna pe 30.12.20 avem reducere 15%.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării