main logo
4901

Аll-in-one Mini Pos debutează în Republica Moldova (P)

Compania "Alex S&E" vă prezintă un produs unic pe piață - Аll-in-one «Mini POS», cu software încorporat "Alex Market" și o versiune licențiată de Windows 10.

Аll-in-one Mini Pos debutează în Republica Moldova (P)

Аll-in-one «Mini POS» este soluția perfectă «PLUG & PLAY»pentru magazine sau buticuri cu spații mici. Designul compact și caracteristicile tehnice înalte l-au făcut indispensabil în orice magazin. Ocupă puțin spațiu și în același timp deține toate caracteristicile unui  POS clasic, iar software-ul încorporat este ideal pentru buticuri sau magazine alimentare și vă permite să uitați de problemele legate de instalarea componentelor și actualizărilor software.

Viteza înaltă pentru transferul și procesarea datelor, un afișaj HD intuitiv sensibil la atingere, cu dimensiunile de 10,8 inci, vă va face munca nu doar mai rapidă, ci și mai eficientă. Iar prezența unei baterii (acumulator) vă va permite să deserviți clienții în orice condiții. Noul all-in-one «Mini POS»este simplu și sigur în utilizare. Instrucțiunea video încorporată oferă posibilitatea de a evita ajutorul specialiștilor pentru instruirea personalului magazinului dvs., ceea ce vă va economisi bugetul.

Аll-in-one «Mini POS»funcționează în timp real folosind rețeaua Wi-Fi, care rămâne una dintre cele mai promițătoare tehnologii în comunicațiile fără fir, aceasta se dezvoltă rapid și utilizează noi soluții wireless pentru a crește viteza de transfer a datelor. Funcția de înregistrare și evidență a clienților vă va ajuta la crearea unui sistem de loialitate și reduceri, în funcție de preferințele dvs. Clientul dvs. va putea plăti atât în numerar cât și cu un card de credit. All-in-one «Mini POS»și software-ul «Alex Market»oferă posibilitatea de a gestiona: vânzările, stocurile, contabilitatea și politica de prețuri.

Achiziționând noul nostru Аll-in-one «Mini POS» + software«Alex Market», veți avea posibilitatea să:

  1. economisiți bugetul pentru achiziționarea de programe licențiate, deoarece acestea sunt deja încorporate;
  2. conectați la echipamentul dvs. independent (aparatul de casă, scanerul sau alte echipamente pentru comerț și alimentație publică);
  3. începeți munca imediat după conectare, fără ajutorul unui programator sau suport tehnic, folosind tehnologiile «PLUG & PLAY»;
  4. economisiți spațiu, în cazul în care magazinul dvs. nu dispune de suprafețe mari;
  5. uitați de problemele cu compatibilitatea și instalarea diferitelor programe software;
  6. îmbunătățiți calitatea activității magazinului sau a buticului dvs.;
  7. obțineți date statistice și analitice detaliate despre activitatea magazinului dvs.;
  8. reduceți riscurile asociate factorului uman;
  9. îmbunătățiți calitatea serviciilor;
  10. creșteți profitul și numărul de clienți noi.

Sistemul Аll-in-one «Mini POS» vă va deservi afacerea cu exactitate o perioadă îndelungată de timp. Această tehnologie vă va bucura prin funcționalitatea sa avansată și simplitatea utilizării. 

Pentru a primi informații adiționale sau a face comanda, telefonați pe linia fierbinte +373 22 244-572.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării