main logo
4442

Alex S&E: Reduceri de sărbători la echipamente pentru comerț (P)

Compania“Alex S&E” este cunoscută pe piața RM și a țărilor CSI ca producător de echipamente de înaltă calitate destinate măsurărilor.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, compania a pregătit pentru dvs. prețuri speciale pentru cele mai populare produse. Acestea sunt scanere și cântare pentru comerțul en-gros și cu amănuntul.

Scaner MINDEO MP8600 – produs nou!

Noua tehnologie și designul special asigură o precizie sporită a citirii codurilor de bare 1D și 2D, durabilitate și comoditate în utilizare. Scanerul staționar MP8600 este conceput pe baza tehnologiei moderne de scanare 2D, care oferă o precizie sporită și viteză de citire a codurilor de bare atât de pe etichete, cât și de pe ecranele dispozitivelor mobile.

Unghiul larg de vizualizare, precum și indicatoarele LED și  sonore contribuie ca scanerul să fie convenabil și confortabil de utilizat. Proiectat dintr-o singură piesă, scanerul nu conține elemente flexibile, ceea ce face ca MP8600 să fie mult mai fiabil decât analogii săi. Noul produs are o carcasă sigilată și compactă, astfel încât dispozitivul să fie rezistent și ușor de utilizat.

Scanerul portabil de imagine MINDEO MD6600 SR – practic și comod! 

Și-a demonstrat cu succes utilitatea  în comerțul cu amănuntul.., citește perfect toate codurile de bare 1D și 2D, inclusiv noile coduri de bare de înaltă densitate utilizate pe etichetele de bijuterii, componente electronice, medicamente, haine, încălțăminte, precum și accizele pentru noua marcare a produselor de tutun și alcool.

Interfața de conexiune USB și tehnologia plug-and-play vă permit conectarea și utilizarea scanerului cu diferite echipamente instantaneu. 

Datorită suportului funcțional cu un unghi de înclinare reglabil, scanerul manual MINDEO MD6600 SR este foarte convenabil atunci când lucrați în regim automat. 

Lipsa elementelor mobile în proiectare și carcasa protejată de impacturi asigură protecție împotriva căderii de la înălțime, fiabilitate ridicată și durabilitate.

Cântarele pentru comerț Profit-15 și Profit-15 cu bară, acum la cel mai avantajos preț!

Fiind unuldintre cele mai importante componente în comerț, cântarul permite măsurarea în cadrul procesului de vânzare. Cantarul este echipat cu ecran LCD cu contrast înalt, atât din partea cumpărătorului, cât și a vânzătorului, cu afișarea masei, prețul per kilogram și prețul total al achiziției.

Pahare Gradate la preț de 200 lei per bucată în loc de 300 lei.

La noi veți găsi pahare gradate certificate pentru 40, 50, 100 și 200 ml. Pahare gradate pentru bucătărie, restaurante, cafenele, cantine și orice unități de alimentație publică, sunt folosite pentru a măsura băuturile atunci când sunt comercializate ca porții. 

Echipamentul nostru de înaltă calitate vă permite să creșteți viteza și calitatea deservirii clienților Dvs. Un preț avantajos vă va permite să faceți alegerea corectă și să economisiți bugetul Dvs.!

Achiziționând produsele companiei „Alex S&E”, implementați tehnologiile viitorului pentru afacerea Dvs.!

Reducerile sunt valabile în perioada 15.12.2019 - 31.01.2020.

Alex S&E

Аdresa: mun. Chișinău,str. Ion Pruncul 4/1

Tel. +37322 244-572

www.alex-se.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării