main logo
1958

Alex S&E: Automatizarea comerțului cu un singur click Ⓟ

Automatizarea unui magazin mic poate fi efectuată într-o singură zi lucrătoare și cu investiții minime.

Nu veți mai închide niciodată magazinul pentru a face inventarierea, nu veți imprima etichete de preț pe timp de noapte sau face reevaluarea, nu veți deconta mărfurile din depozit care “au dispărut din motive necunoscute”, socoti bănuții la calculul cheltuielilor și veniturilor în Excel și, de asemenea, nu veți efectua manual un număr imens de operațiuni, fără de care existența magazinului este imposibilă.

Cea mai populară opțiune pentru automatizarea comerțului și evidența mărfurilor într-un magazin mic va costa doar 13.999 de lei. Cu aceasta, puteți îmbunătăți în mod semnificativ calitatea serviciilor din magazinul dvs., puteți crea și gestiona politica de reduceri și alte programe de fidelitate, controla în totalitate operațiunile din depozitul dvs., vânzările și indicatorii economico-financiari, inclusiv online - de oriunde în lume, oriunde v-ați afla.

Mini POS All-in-one

O soluție excelentă pentru magazinele cu spațiu mic. Designul compact și caracteristicile tehnice ridicate l-au făcut indispensabil în orice magazin.
Software preinstalat - Windows 10 și Alex-Market sunt ideale pentru buticuri sau magazine alimentare și vă permite să uitați de problemele legate de instalarea componentelor și actualizărilor software.
Un ecran tactil HD de 10,8 inch vă va face munca nu numai convenabilă, dar și mai eficientă. Prezența unei baterii vă va permite să deserviți clienții în orice condiții.

Alex Marke
– Sistem profesional pentru automatizarea comerțului și a evidenței contabile.
Proiectat pentru automatizarea procedurilor de vânzare, intrărilor, decontărilor, oferirea rabaturilor comerciale, funcționând în timp real. 

Conexiunea încorporată cu casele de marcat, cititoarele de coduri de bare, imprimantele fiscale, cântarele electronice etc., vă va permite să implementați rapid sistemul în magazinul dvs.
Instrucțiunea video vă va permite să nu apelați la ajutorul specialiștilor pentru instruirea noului personal al magazinului dvs.

Aplicația mobilă  Alex-Terminal și cititorul portabil de coduri de bare bluetooth 1D/2D 

Alex-Terminal este un produs conceput de Alex S&E, o aplicație mobilă unică care poate fi instalată pe orice smartphone Android.
Un supliment important la programul principal - pentru a lucra în sala de cumpărături. Vă permite să recepționați rapid bunurile, să efectuați inventarierea, iar prin adăugarea unei imprimante portabile Rongta RPP320, să imprimați etichetele și prețurile – direct pe raftul mărfurilor. O interfață simplă și inteligibilă se combină perfect cu versatilitatea. În acest caz, nu mai este necesar să cumpărați un terminal scump de colectare a datelor pentru recepția mărfurilor și inventarierea.

Automatizarea unui magazin cu Alex S&E va ajuta considerabil angajații dvs., economisind timp pentru o comunicare mai productivă cu clienții, analiză și planificare, eliminând în același timp toate greșelile neintenționate ale personalului și, eventual, frauda. Veți putea afla într-un singur click câte și ce mărfuri sunt acum în depozitul dvs., câte și ce poziții au fost vândute astăzi, ieri sau o într-o anumită perioadă determinată, ce este necesar de achiziționat urgent, câți bani sunt acum în cashbox, cum s-a schimbat profitul în această săptămână...

Puteți achiziționa produsele noastre în magazinele:
- Mun. Chișinău, str. Ion Pruncul, 4/1;  Tel:  022 244 572
- Mun. Bălți, str. Kiev, 145;  Tel:  231 40 456
- Mun. Comrat, str. Pobedî, 43;  Tel:  298 805 33
- Or. Drochia, str. Gudanov, (Piaţa nouă), but. 20;  Tel:  068650707
- Or. Tiraspol, str. Profsoiuzov, 60, of 101;  Tel:  533 675 40
Sau comandați livrarea pe site sau prin telefon 022 244 572

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării