3780
0
Alex S&E : Terminale POS la cel mai avantajos preț (P)
3780
0

Compania“Alex S&E” vă prezintă câteva produse din seria terminale POS: MICROPOSB15-I RESISTIVE/CAPACITIVE și all-in-one «Mini POS».

Terminalul POS Micropos reprezintă noua generațieasistemului de vânzare cu amănuntul, conceput pentru a crește eficiența întreprinderii. 

Terminalul POS MICROPOS B15-I RESISTIVE/CAPACITIVE esteechipat cu monitoare tactile cu rezoluție 1024x768dpi, ceea ce sporește procesul de lucru pentru acceptarea unei comenzi sau distribuirea mărfurilor la casă. Procesoarele acestor terminale - Intel® Celeron® Processor J1900 2.4Ghz asigurăviteză mare șiprelucrarea fiabilă a datelor, chiar și în intensitatea sporită a muncii. Este posibil să le dotați cu cititoare de carduri magnetice, care sporesc comoditatea și viteza de a deservi clienții, crescând astfel loialitatea lor pentru magazinul sau cafeneaua Dvs.

Terminalul POS all-in-one «Mini POS» este încorporat cu un program pentru automatizarea comerțului și a contabilității «Alex Market»și versiunii licențiate a Windows 10. 

Aceasta este o soluție excelentă pentru magazine sau buticuri cu spații mici. Designul compact și caracteristicile tehnice sporite l-au făcut indispensabil pentru orice magazin. El ocupă puțin spațiu, dar, în același timp,deținetoate caracteristicile clasicului POS, iar software-ul încorporat este perfect pentru buticuri sau magazine alimentare și vă permit să uitați de problemele legate de instalarea componentelor și actualizărilor software. Viteza înaltă de transfer și prelucrare de date, display-ul HD intuitiv, tactil, de 10,8 inch, va face munca Dvs. nu doar mai rapidă, ci și mai eficientă, iar prezența bateriei vă va permite să vă deserviți clienții în orice condiții. Noulall-in-one «Mini POS» este simplu și fiabil de utilizat. Instrucțiunea video face lucrul posibil fără recurgerea la ajutorul specialiștilor pentru a instrui personalul magazinului Dvs., ceea ce permite să economisiți bugetul.

Achiziționând oricare terminal POS de la compania“Alex S&E”, aveți ocazia să utilizați echipamente de cea mai înaltă calitate pentru magazinul sau cafeneaua Dvs., ceea ce va îmbunătăți calitatea muncii și va reduce pierderile asociate factorului uman. Împreună cu produsul veți primi asistență tehnică din partea specialiștilor companiei, 7 zile pe săptămână, fără sărbători. Cel mai important, vă puteți economisi bugetul, deoarece numai noi avem cele mai favorabile prețuri pe piața Moldovei. După studierea tuturor ofertelor, veți înțelege că cele mai atractive prețuri pentru terminalele POS sunt la noi.

La momentul actual compania“Alex S&E” a pregătit o ofertă specială la cumpărareterminalelorPOS !

Cumpărând MICROPOS B15-I RESISTIVE sau CAPACITIVE,aveți posibilitatea să cumpărați scanerul  MINDEO MP 8600 la un preț redus – 2900 în loc de 3700 MDL.

Achiziționând POS terminal all-in-one «Mini POS»,aveți posibilitatea să cumpărați scanerul MINDEO MD 2000 la un preț redus – 800 în loc de1100 MDL.

«Tehnologia viitorului pentru afacerea Dvs. poate fi implementată astăzi …»

Alex S&E 

Аdresa: mun. Chișinău, str. Ion Pruncul 4/1 

Tel. +37322 244-572 

www.alex-se.com

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter