main logo
831

Ajutoare umanitare pentru Ucraina: Sporter îndeamnă spre fapte bune

În locul potrivit, la momentul potrivit, alături de cei care au nevoie de ajutor. Asta a face organizația obștească „Sporter”, de aproape două luni, de când la hotarele țării s-a instalat tragedia războiului.

Ajutoare umanitare pentru Ucraina: Sporter îndeamnă spre fapte bune

Refugiații ucraineni au beneficiat de ajutoare umanitare din partea proiectului Sporter, Fundației de Caritate „Pentru Copiii Ucrainei”, Congresului Național al Ucrainenilor din Moldova cu sprijinul Ambasadei Ucrainei în Moldova și Nova Poshta Moldova, precum și a tuturor moldovenilor care au ales să se alăture cauzei și să ofere o mână de ajutor. 

De sprijin au nevoie și cei rămași în Ucraina. Viața a milioane de oameni este încă în pericol. Folosirea armelor grele a deteriorat infrastructura esențială de apă, spațiile de locuit, unitățile de învățământ, drumurile. De aceea Sporter și Nova Poshta Moldova au pornit o nouă inițiativă, aceea de a-i sprijini cu ajutoare umanitare și pe cei care au rămas în Ucraina.

Toate produsele adunate până acum au fost repartizate refugiaților instalați în Chișinău, iar acum continuă colectarea ajutoarelor umanitare pentru cetățenii ucraineni rămași în țară. 

Puteți oferi o mână de ajutor cetățenilor din Ucraina într-un mod simplu și sigur, fiecare donație contează și poate schimba viața celor greu încercați de conflictul violent. 

Colectarea donațiilor și transportul acestora în Ucraina este asigurat de Nova Poshta Moldova. 

Mai multe informații despre ajutoarele umanitare pe care le puteți dona aflați aici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării