main logo
5014

Aheel: Urmăriți online lansarea startup-ului din Moldova pe Kickstarter

În Moldova a fost lansat un reality show, care vă prezintă în timp real cum să lansați un startup și cum să intrați cu el pe piața internațională.

Aheel: Urmăriți online lansarea startup-ului din Moldova pe Kickstarter

Un grup de dezvoltatori de la Garage, proiectul companiei Simpals, a anunțat începerea lucrărilor la un nou dispozitiv – branțul “inteligent”, Aheel, care îi va ajuta pe sportivi să învețe să alerge fără risc de accidentare.

Echipa a decis să împărtășească toate noutățile și actualizările proiectului în mod public, pe pagina de Facebook Aheel

„Mi-am dat seama că trebuie să facem acest lucru — să arătăm startup-ul din interior. Vă vom povesti cum se face un startup de la A la Z.

Toate problemele, realizările, cercetările și know-how-ul sunt disponibile acum online. O dată pe săptămână, echipa noastră vă va răspunde în direct la toate întrebările”, spune Dmitri Voloșin, CEO Garage și fondator al proiectului Aheel.

În fiecare zi, echipa postează pe pagina sa de Facebook filmulețe scurte. În ele se arată cum se lucrează la dispozitiv, cum are loc “instruirea” branțului și cum produsul va ajunge pe piața internațională. 

Garage intenționează să lanseze un proiect pe platforma americană Kickstarter și să strângă 30.000 de dolari SUA necesari pentru producție.

Vineri, 11 septembrie, la ora 15:00 pe pagina Aheel, va avea loc o întâlnire live cu toți cei care vor să afle cum sunt create și promovate startup-urile. În prima ediție, echipa vă va povesti cu ce să începeți. Orice spectator va putea pune întrebări.

Echipa Aheel este deschisă tuturor celor ce doresc să participe la lansarea startup-ului și să urmeze un stagiu de practică. Puteți trimite cererile dvs. la adresa: hello@aheel.run.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării