main logo
1216

Aeroportul Chișinău: Festival pascal impresionant la grădinița 123 (P)

La grădinita nr.123 din orășelul Aeroport a fost organizat un eveniment festiv impresionant. S-a desfășurat o adevărată sărbătoare dedicată sfintelor sărbători de Paști.

Aeroportul Chișinău: Festival pascal impresionant la grădinița 123 (P)

Copiii grădiniței s-au pregătit intens pentru a întâmpina oaspeții pe care îi așteptau cu nerăbdare. Surprize muzicale, performanțe actoricești, poezii au fost demonstrate într-o formă spectaculoasă.

În cadrul serbării festive a fost invitat membrul consiliului de Administrație a Aeroportului Chișinău Petru Jardan, care a fost încântat de prestațiile actoricești a copiilor. La rândul său, dumnealui a venit cu inițiativa de a le oferi daruri tuturor copiilor. 

A devenit deja un obicei ca administrația aeroportului Chișinău să vină cu ajutoare, daruri și suport.

“Copiii sunt viitorul nostru, investiția în cultura și învățământul lor este primordială și necesară. Toți merită un viitor prosper, luminos și sigur, deaceea facem tot posibilul să venim cu ajutoare ori de câte ori este nevoie“a declarat Petru Jardan.

Au fost dăruite multe emoții pozitive, copiii erau cei mai fericiți, la sfârșitul serbării, cadrele didactice i-au mulțumit pe toți oaspeții care și-au croit timp pentru a participa la evenimentul dat și în special i-au mulțumit lui Petru Jardan pentru dulciurile aduse copilașilor și setului de bucătărie pentru tăierea fructelor și legumelor oferit grădiniței.

“Acești copii v-au așteptat mult, avem onoarea să ne fiți alături, vă mulțumim din suflet pentru timpul și susținerea acordată. Ne-am pregătit mult ca să desfășurăm acest program artistic, avem emoții la superlativ.” a menționat directoarea instituției, dna Ala Gabroveanu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării