main logo
3226

Admixer Moldova și 999.md: Publicitatea, difuzată în funcție de interesele utilizatorului (P)

Începând cu 1 noiembrie, Admixer Moldova împreună cu 999.md oferă posibilitatea de a achiziționa pachete de publicitate pentru segmente individuale de audiență pe toate resursele companiei Simpals.

Admixer Moldova și 999.md: Publicitatea, difuzată după interese (P)

Acum putem spune cu siguranță că pe teritoriul Republicii Moldova a apărut primul furnizor de date despre utilizatori, care va servi drept stimulent puternic pentru dezvoltarea publicității segmentate în țară.

De ce acest lucru este important?

Acoperirea totală a platformelor online deținute de către compania Simpals, inclusiv 999.md, atinge o rată de 75% din numărul total de utilizatori Internet din Moldova. Drept urmare, volumul de date obținut despre preferințele utilizatorilor de pe aceste platforme nu este doar imens, ci și de cea mai înaltă calitate.

Utilizarea acestor cunoștințe va oferi agențiilor publicitare din Moldova posibilitățile necesare de targeting, care vor afecta pozitiv percepția utilizatorului despre publicitate, deoarece în acest sistem sunt luate în considerare toate interesele sale.

În prezent, sunt selectate peste 480 de segmente tematice înguste, grupate în 22 categorii, ceea ce face posibilă atragerea utilizatorilor în funcție de cele mai populare oferte.

Cum funcționează acest lucru?

În noul sistem, Simpals DMP, sunt colectate toate datele utilizatorilor de pe diferite platforme, inclusiv despre posibilitățile financiare și interesele mai restrânse. Datele obținute sunt analizate, procesate și combinate în segmente de audiență. Apoi, companiile interesate de publicitate de calitate utilizează aceste segmente pentru targeting și retargeting.

De exemplu, băncile, companiile de leasing și de construcții își pot orienta anunțurile publicitare către cei interesați de achiziționarea de apartamente sau mașini, iar companiile specializate în produse pentru copii - către tinerii părinții, etc.

Cum să profitați de acest serviciu?

Targetingul cu Simpals DMP este disponibil atât pentru agenții, cât și pentru agențiile publicitare directe de publicitate pe resursele Simpals și prin intermediul Admixer Moldova Trading Desk. Achizițiile de audiență în cadrul Trading Desk cu targeting pe segmente vă oferă posibilitatea de a atrage utilizatori atât pe site-urile web din Moldova, cât și pe resursele internaționale conectate la sistem.

Simpals

Simpals este lider pe piața de publicitate online din Moldova, cu un personal de peste 200 de angajați. Simpals deține cele mai mari portaluri online, inclusiv unul dintre cele mai vizitate site-uri din Moldova - 999.md, iar traficul total către platformele online depășește 1,5 milioane de vizitatori unici pe lună.

Admixer

Admixer este unul dintre cei mai mari furnizori de publicitate online din CSI, cu reprezentanțe în Ucraina, Moldova, Belarus, Kazahstan, Rusia, Georgia și în Statele Baltice. Admixer Technologies dezvoltă și oferă produse pentru plasarea și gestionarea publicității (Admixer.DSP, Admixer.SSP, Admixer.DMP), care sunt utilizate de mărci, agenții de publicitate și publisheri din peste 40 de țări ale lumii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării