main logo
805

Acum KIA Sorento a devenit și mai bun ®

La sfârșitul anului 2017, cel mai mare SUV din gama KIA a trecut printr-o modificare mult așteptată. Din modificările primite de noul KIA Sorento, putem să le enumerăm pe cele mai esențiale.

Acum Sorento este cuplat la noua transmisie automată cu opt trepte dezvoltată de Kia pentru motorul de 2,2 litri diesel, oferind o schimbare mai lină a vitezelor și un mod de rulare mai încrezut. Apropo, această cutie va fi instalată și pe cel mai rapid model KIA lansat de până acum –Stinger.

Versiunea nouă primeste acum alte blocuri optice față-spate unde farurile sunt directionale cu LED. Sistemul de iluminare este acum net superior celui precedent, LED-urile fiind mai luminoase, îmbunătățesc vizibilitatea drumului pe timp ploios și au o durată a vieții mult mai mare.

Motorul la fel a suferit câteva schimbări – a crescut numărul cailor putere, dar și cuplul . Acum motorul 2.2 CRDi are 202 C.P și un cuplu de 441 Nm.

A fost adăugat regimul SMART, care se adapt5ează stilului de condus a șoferului și selectează regimul potrivit în dependență de modul de a conduce într-un moment dat (ECO, COMFORT sau SPORT).

Noul volan a devenit mai elegant și confortabil.

Pentru comoditate a fost adăugat un nou un display LCD care arată starea blocului de climatizare, acesta având un design diferit de cel precedent.

În calitate de opțiune suplimentară a fost adăugat și un sistem de navigare cu un ecran tactil de  8 Inch care poate integra dispozitivele inteligente Apple și Android.

Versiunea nouă a adus și două culori: Gravity Blue și Rich Espresso.

Designul caroseriei a fost modificat, bara de protecție din față și din spate arată acum mult mai sportiv datorită liniilor noi, iar grila radiatorului a devenit mai elegantă.

Înscriete acum la un test drive cu noul KIA Sorento pe kia-moldova.md.

Salonul KIA

Telefon: 022 811 888,

Site: www.kia-moldova.md

Chișinău. str.Socoleni, 18

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării