main logo
860

Achită cu Mastercard de la Victoriabank și câștigă premii de valoare Ⓟ

Primăvara începe cu #PoftăDeSuperPromoție! Din 1 martie 2023, deschide un Mastercard Gold de la Victoriabank și câștigă la fiecare două săptămâni unul din 50 Vouchere SPA pentru 2 persoane, iar la tranzacționarea cu cardul, câștigi unul din cele 500 brățări Mi Smart Band 6 NFC. În plus, pe finalul promoției, poți câștiga chiar o călătorie cu persoana dragă în Italia, la Lacul Como!

Achită cu Mastercard de la Victoriabank și câștigă premii de valoare Ⓟ

Nu ai Mastercard de la Victoriabank? Atunci deschide un Mastercard Goldefectuează cel puțin o cumpărătură în decurs de două săptămâni la comercianții din țară ori de peste hotare și câștigă un voucher pentru două persoane unde vei avea o zi de relaxare la SPA & Wellness de 5 stele. La fiecare din cele 10 etape a Super Promoției vor fi extrași câte 5 câștigători!

Dacă ești înrolat în VB24, atunci poți deschide și activa cardul direct din aplicație cu livrarea gratuită la adresa ta!

Dacă deții deja un Mastercard de la Victoriabank atunci prinde momentul! Fă cel puțin 5 cumpărături, în una din etapele pentru care se face extragerea premiului, la comercianții din țară ori de peste hotare și câștigă brățara fitness Mi Smart Band 6 NFC. Pe lângă faptul că brățara are o mulțime de funcții utile, după ce înrolezi în ea cardul tău bancar, achitările contactless cu Mastercard devin mult mai rapide! Fii printre cei 50 de câștigători selectați la fiecare etapă a promoției!

Cea mai romantică destinație a Italiei, Lacul Como, poate fi locul unde îți vei petrece vacanța cu persoana dragă! Acest noroc va surâde celui care efectuează minim 5 cumpărături cu Mastercard de la Victoriabank pe parcursul întregii perioade a promoției active. Super Premiul va fi extras la 31 iulie 2023. Ce zici să fii tocmai tu acela?

Promoția Achită Rapid cu Mastercard va dura 5 luni, de la 1 martie  până la 31 iulie 2023. Pentru a afla detalii, a consulta graficul extragerilor și regulamentul promoției intră aici: https://victoriabank.info/promo_Mastercard

La Vita e Bella cu #PoftăDeSuperPremii!
Mai multe achitări cu Mastercard de la Victoriabank, mai multe șanse de câștig!

Despre Victoriabank:

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. Promoțiile desfășurate de Victoriabank s-au bucurat mereu de un succes enorm, ofertele pentru unele produse epuizându-se în doar câteva ore de la lansare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării