main logo
768

A.S.I.C.S, partenerul Campionatului European de Haltere de la Chișinău Ⓟ

O premieră sportivă remarcabilă va avea loc anul acesta în Republica Moldova.

A.S.I.C.S, partenerul Campionatului European de Haltere Ⓟ

În perioada 1-10 iulie, la Chișinău se va desfășura Campionatul European de Haltere rezervat categoriilor U15 și U17.

Evenimentul, organizat cu suportul Ministerului Educației și Cercetării, va fi găzduit de Chișinău Arena.

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) va fi principalul partener privat al competiției. 

”Vreau să subliniez că evenimentul dat este o premieră absolută pentru Republica Moldova, în cazul disciplinelor olimpice. Iar Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a demonstrat, încă, o dată, prin fapte, că îi pasă de mișcarea sportivă din țară. În numele Federației de Haltere din Republica Moldova, sunt recunoscător Asociației pentru că nu doar acordă sprijin sportivilor de performanță, dar a venit și cu un suport considerabil pentru organizarea Campionatului European de Haltere rezervat categoriilor U15 și U17. Reieșind din suportul acordat, A.S.I.C.S. devine partener privat general al evenimentului”, a declarat președintele Federației de Haltere din Republica Moldova, Antonio Conflitti. 

”Campionatul European de Haltere, organizat pentru prima dată în Republica Moldova, trebuie să devină cartea de vizită a țării noastre, să arătăm lumii că avem capacitate să organizăm evenimente de așa amploare, dar și că avem sportivi cu potențial de a deveni campioni. Obiectivul nostru este să ne aducem aportul la organizarea impecabilă a acestei competiții prestigioase și să vedem drapelul Moldovei alături de steagurile altor state din familia europeană și să ne mândrim cu sportivii noștri, la care le dorim cât mai multe medalii”, a menționat, la rândul său, președintele de onoare al A.S.I.C.S., Plamen Milanov. 

La Campionatul European de Haltere rezervat categoriilor U15 și U17 este așteptată participarea a cel puțin 400 de sportivi din 42 de țări europene. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării