main logo
7422

A început înregistrarea oficială la loteria Green Card DV-2023 Ⓟ

Green Card este loteria oficială a vizelor Americane, în care pot participa o listă de țări, printre care se află și Moldova.

În fiecare an între țările participante concurează 50.000 de vize. Anual în Moldova câștigă de la 800 până la 1.500 de oameni. 

Green Card este un document oficial cu ajutorul căruia poți trăi, lucra și învață legal în America.

Să participe poate orice persoană care are pașaport străîn și învățămîntul secundar terminat. Aceasta este cea mai rapidă și ușoară metodă de a imigra în America legal.  

Green Card - un document oficial cu ajutorul căruia poți trăi, lucra și învața legal în America. Cu Green Card ai aceleași drepturi ca și oricare alt cetățean al Americii.

Ce vă poate oferi:

  • Posibilitatea de a trăi permanent în Statele Unite. Veți avea călătorii fără vize și posibilitatea de a locui permanent în Statele Unite

  • Posibilitatea unui salariu american. Veți putea găsi legal un loc de muncă și veți primi același salariu ca un cetățean american

  • Educația și oportunitatea de a începe o afacere. Statele Unite găzduiesc unele dintre cele mai bune universități din lume, iar educația este citată în întreaga lume.  În plus, SUA este o țară plină de oportunități unde sunt create toate condițiile pentru a vă putea deschide propria afacere.

Din 2019 cerințele programei către participanți au fost înăsprite. Foarte importantă este înregistrarea corectă a toate datelor. O deosebită atenție ar trebui să atrageți față de fotografiile publicate  pentru că ele sunt cheia spre succesul anchetei dvs.

Mai jos am enumerat câteva reguli pentru cum ar trebui să arate fotografiile.

Nu trebuie să purtați ochelari

Este interzisă folosirea oricăror accesorii, inclusiv a ochelarilor chiar dacă îi purtați zilnic

Fundalul trebuie să fie alb

Fundalul trebuie să fie bine luminat, de culoare albă fără design-uri și desene.

Destulă luminozitate

Poză trebuie să fie colora fără umbre stranii și destul de iluminată

Nu trebuie să fie editată

Culoarea pielii trebuie să fie una naturală. Este strict interzisă folosirea anumitor aplicații pentru editarea pozelor.

În timpul înregistrării pe site-ul usagreencard.com dvs. veți avea posibilitatea să aflați despre cerințele pozelor, mai detaliat.

Compania usagreencard.com deja și-a început înregistrarile în programa Green Card 2021 și dvs. puteți chiar acum să vă înregistrați la noi pe site cu garanția că veți avea o poză corect actualizată.

https://usagreencard.com/ro 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării