main logo
9980

A fost deschis cel mai mare magazin de covoare din Moldova: Mega Carpet Outlet Ⓟ

Cu multă bucurie, vă anunțăm ca am deschis Mega Carpet Outlet – cel mai mare magazin de covoare din Moldova, cu peste 50.000 metri pătrați de covoare și traverse de diferite culori și mărimi.

Astfel, pe lângă magazinul deja existent de pe str. Calea Ieșilor 91 Chișinău și îndrăgit de mulți dintre voi pentru sortimentul bogat și deservirea rapidă, acum aveți posibilitatea să procurați covoare și de la Mega Carpet Outlet!

Mega Carpet Outlet îl găsiți pe adresa: Municipiul Chișinău, strada Chișinăului 3, lăngă magazinul Metro1 (Calea Orheiului).

Grabiti-Vă!!! Acum aveți șansa unică să procurați un covor sau mai multe cu reducere de -30% -70% și să câștigați un cadou garantat pe loc, iar pe 24 ianuarie 2021 va avea loc Mega Tombola cu 100 de Super Premii – televizoare, frigidere, mașini de spălat, cuptoare cu microunde și multe multe altele… Iar Mega Premiul este Automobilul Renault Kadjar în valoare de 20000 EURO!!!

La procurare de minim 2900 lei – primești premiu garantat în magazin: boxe audio fără fir, căști, calculatoare electronice, power bankuri, taburete și multe altele.

Avem stocuri noi de covoare din mătase, fibră naturală (lână) și sintetică cu o gamă de culori foarte variată, pentru orice gust, dimensiuni de la cele mai mici până la foarte mari!

Lucrăm fără zile de odihnă până pe 31 decembrie 2020, iar în ianuarie 2021 zilele libere vor fi pe 1, 7 și 8 ianuarie.
Vino acum și noi te vom ajuta să creezi confortul mult dorit în Casa Ta!!!

Vă așteptăm cu Drag!

www.carpetoutlet.md/rom
facebook.com/carpetoutletmd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării