main logo
1248

999 Market: Toată luna martie vă livrăm gratuit cumpărăturile

Popularul marketplace 999 Market vine cu o nouă ofertă pentru clienții săi – în luna martie, toate produsele cu prețuri de la 799 lei sunt livrate gratuit oriunde în Moldova.

999 Market: Toată luna martie vă livrăm gratuit cumpărăturile

Martie este o lună a renașterii și reînnoirii în natură. Luna începe cu o sărbătoare frumoasă – Ziua Internațională a Femeii. De aceea, oricine poate cumpăra nu doar lucruri pentru casă sau birou, ci și cadouri de 8 martie pentru femeile dragi, cu livrare gratuită.

999 Market este un marketplace bazat pe cel mai popular serviciu de anunțuri din Moldova – 999.md. 999 Market reprezintă magazine din toată țara, iar livrarea în orice colț al țării permite achiziționarea de pe 999 Market a produselor cu garanție și livrare acasă. 999 Market oferă fiecărui locuitor al țării acces la mărfuri de calitate la prețuri abordabile.

Produsele care pot fi cumpărate cu livrare sunt marcate pe 999.md cu eticheta " Cumpără cu livrare". Produsele care se încadrează în categoria de livrare gratuită în luna martie sunt marcate cu eticheta "Livrare gratuită". De asemenea, puteți selecta articolele cu livrare utilizând filtrul "Produse cu livrare", aflat în lista cu produse din categoriile selectate, în partea dreaptă a paginii.

În fiecare zi, vânzătorii publică tot mai multe produse noi, astfel încât puteți urmări actualizările pentru a nu pierde produsele pe care le așteptați de mult timp. Puteți vedea sortimentul 999 Market la acest link sau direct pe 999.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării