main logo
1737

999 Business: Moldovenii caută atent butoaie, struguri și iPhone (P)

Indiferent ce evenimente au loc în țară, în septembrie moldovenii caută struguri și butoaie pentru vin. Acest lucru este demonstrat de statistici, care sunt colectate de portalul 999 Business.

În ultimele 30 de zile, moldovenii caută în mod activ pe site-ul 999.md struguri pentru producția vinului și vase pentru depozitarea acestuia. Cuvântul "poama", conform datelor 999 Business, este cea mai întâlnită solicitare pe site. Această solicitare s-a repetat de aproape 9 000 de ori. Majoritatea moldovenilor sunt interesați de soiul de struguri ”Moldova”. Menționăm că prețul unui kg de struguri variază între 2 și 9 lei.

Alte solicitări populare au fost butoaiele. De cele mai multe ori, utilizatorii site-ului 999.md căutau vase din oțel inoxidabil, iar butoaiele de stejar cedează în popularitate față de cele din plastic.

În afară de butoaie și struguri, moldovenii sunt interesați de iPhone. După prezentarea recentă, iPhone Xr și iPhone Xs trezesc un interes deosebit.

999 Business - aici sunt date și informații, care pot fi utilizate atât în scopuri personale, cât și pentru dezvoltarea afacerilor. Prin colectarea de statistici privind oferta și cererea, proiectul oferă o imagine reală și dinamică a intereselor și nevoilor moldovenilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării