main logo
1986

Trecere pentru veverițe: Parodie filmată în parcul cu indicatoare rutiere

Parcul din sectorul Râșcani a stârnit mult amuzament în rândul internauților, iar caricaturistul Alex Buretz a filmat și o parodie.

Trecere pentru veverițe: Parodie filmată în parcul cu indicatoareFoto: captură video

Caricaturistul, care s-a declarat primarul popular al municipiului, a venit cu o ”inspecție” în parc, transmite Știri.md.

”Unii își permit să facă glume copilărești, de exemplu, că aceste treceri sunt pentru veverițe. Vreau să vă spun așa cum este, trecerile sunt făcute pentru copii ca ei să învețe cum să circule prin Chișinău și să fie cât mai aproape de realitate.

Poți merge pe zebră și să ajungi în glod sau poți ajunge la o intersecție unde lipsesc careva semne. De asemenea, accesul automobilelor nu este restricționat în parc, pentru ca copiii să poată simți realitățile orașului unde automobilele circulă pe trotuare, iar pietonii pe carosabil.

Vă mulțumesc, din banii pe patrion pe care i-ați trimis am cumpărat un microfon”, a spus acesta.

Reamintim că într-un parc din Capitală recent renovat au apărut mai multe treceri de pietoni și semne de circulație.

Primăria Capitalei a venit cu explicații menționând că scopul acestor acţiuni este informarea copiilor despre regulile de circulaţie şi securitatea în traficul rutier. Mai mult, periodic, Poliţia Rutieră va organiza lecţii în acest sens, chiar în parc.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării