main logo
50295

Soția lui Arcadie Spoială, după decesul lui: Cel mai iubit soț și tată

Soția regizorului și directorului de imagine din Republica Moldova Arcadie Spoială a venit cu un mesaj dedicat soțului său pe rețelele sociale. Totodată, Tatiana a anunțat când și unde oamenii își vor putea lua rămas-bun de la răposatul său soț.

Soția lui Arcadie Spoială, după decesul lui: Cel mai iubit soț și tatăFoto: Facebook/Tanya Spoiala

„Cu mare regret și durere anunțăm trecerea în neființă a celui mai iubit soț, tată și fiu, Arcadie Spoială”, a scris soția bărbatului, Tatiana Spoială, transmite Știri.md

De asemenea, femeia a anunțat că cei care doresc să-și ia rămas-bun de la el se pot apropia astăzi, 13 iunie, la Cimitirul „Sf. Lazăr”, pe strada Doina, 189, Sala de Priveghi, între orele 17:00 și 21:00. 

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și interpretul Ionel Istrati, care a fost alături de Arcadie Spoială în ultimele sale clipe. 

„În viața noastră există momente când nu poți să respiri sau să gândești. Trăiesc acum una dintre marile dureri din viața mea. Bunul meu prieten, sprijinul meu în ceea ce am creat frumos în ultimii ani, a plecat la Domnul. Bătrânii zic despre „ceasul cel rău”. Acest ceas a venit ieri, ca o furtună, ne-a nenorocit. Drum lin. Lumină lină, bunul meu prieten”, a scris Ionel Istrati. 

Știri.md amintește că, pe data de 11 iunie, un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat după ce peste cortul în care se afla, din cauza furtunii puternice, a căzut o creangă. Acesta a decedat în fața copiilor și a soției sale, deoarece nu a reușit să iasă din cort când a început furtuna. 

Fratele regizorului, Dumitru Spoială, a confirmat că Arcadie Spoială a decedat și a declarat că familia va veni cu un mesaj public. 

După ce în mediul online au apărut informații precum că regizorul din Moldova Arcadie Spoială a decedat după ce o creangă grea a căzut peste cortul în care se afla, prietenii și cunoscuții săi au venit cu mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării