main logo
8763

Persoanele decedate în tragicul accident la Bahmut, petrecute pe ultimul drum

Victimele accidentului de la Bahmut au fost petrecute ieri, 27 octombrie, pe ultimul drum.

Persoanele ucise în accidentul de la Bahmut, petrecute pe ultimul drumpoză simbol

Rudele și alți apropiați au venit pentru a-și lua rămas bun pentru ultima dată de la persoane decedate în urma tragediei din Călărași, transmite Știri.md.

Imagini pline de durere au apărut în spațiul online de la înmormântare. Acestea surprind două dintre victime și anume copilul de doar trei luni precum și femeia de 64 de ani, care cu îndurerare sunt conduse către locul de veci.

Știri.md amintește că, pe 20 octombrie, o familie a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R-1, localitatea Bahmut.

Ulterior, în spațiul public au apărut informații precum că la volanul mașinii s-ar fi aflat un angajat al Procuraturii Ungheni.

În urma accidentului de la Bahmut, soldat cu patru morți, două persoane au ajuns la spital. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani și un copil de patru ani. Fetița a fost transportată în stare gravă cu AVIASAN la Chișinău. Ulterior, aceasta s-a trezit din comă și urmează a fi transportată într-o  secție clinică obișnuită. Celălalt copil care a murit la locul accidentului avea trei luni.

Pe 22 octombrie, procurorul care ar fi cauzat accidentul rutier a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării