4 080
0
Moldoveni din Anglia i-au răspuns vloggerului englez care a vizitat Moldova
4 080
0

Recenta vizită a vloggerului englez nu s-a lăsat fără reacții. Un grup de moldoveni din Marea Britanie a decis să-i răspundă printr-un eveniment inedit.

Moldoveni din Anglia i-au răspuns vloggerului englez care a vizitat Moldova

Astfel, o companie cu sediul în Londra, având ca fondatori câțiva moldoveni a decis să facă o invitație tuturor cetățenilor din Marea Britanie interesați să viziteze Republica Moldva, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Reprezentanții companiei spun că vor organiza în acest sens un eveniment cu genericul „Wine tour in Moldova”!

Organizatorii asigură potențialii vizitatori de momente de neuitat. Aceștia intentioneaza desfășurarea unui tur care ar cuprinde cele mai faimoase vinării din țară familiarizând în același timp oaspeții cu traditiile si obiceiurile moldoveni.

Directorul HGG company, Alexa Eugenia a confirmat organizarea evenimentului cu următoarea comentarii și mențiuni: „Cred că orice oraș din lume are locuri și lucruri frumoase și...mai puțin frumoase. Chișinăul nu este o excepție în acest sens. Bineînțeles, ne dorim modernizarea și atragerea de investiții, atât în capitala noastră dragă, cât și pe întreg teritoriul R. MOLDOVA. Acest lucru este posibil în primul rând prin atitudinea pozitivă și respectuoasă a fiecăruia dintre noi. Pentru a păstra curățenia este nevoie de a investi în cultură și educație, dar acesta este alt subiect de discuție. Haideți să începem fiecare de la sine însuși! Intenționăm să arătăm o "altă parte a medaliei", Or, sunt ferm convinsă că chiar avem cu ce ne mândri. Avem o țărișoară că o bijuterie, cu oameni harnici și ospitalieri. Avem istorie, tradiții și obiceiuri unice. Suntem siguri că vom impresiona pozitiv oaspeții noștri. Consider că este în sfârșit nevoie de o altă abordare față de patria noastră."

Citește și: Impresiile de coșmar cu care a rămas un vlogger britanic la Chișinău

Vloggerul din Anglia care a criticat Chișinăul a vizitat și satul Ratuș

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter