684
8
Un deputat socialist spune că imaginile cu Dodon sunt fake
684
8

Deputatul socialist, Vlad Batrîncea, susține că imaginile video apărute recent în spațiul public de la o întâlnire dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc, în care cel din urmă îi înmână președintelui o sacoșă, sunt fake și că fac parte dintr-o campanie de denigrare a șefului statului.

Foto: IPN

Totodată, deputatul susține că apariția în public a acestor imagini a avut loc pentru a acoperi declarațiile procurorului general, Alexandr Stoianoglo, cu privire la informațiile despre investigarea dosarului furtului miliardului, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

„Eu nu cred în aceste videouri până nu văd expertiza, ca să corespundă audio cu video. Eu nu cred. Eu știu că și oponenții domnului Dodon au capacitate de analiză. De ce să nu solicităm expertiză? Eu nu cred și cine crede, în mod serios, că Plahotniuc, care a controlat totul, lucrează cu sacoșa?”, a declarat Vlad Batrîncea în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Știri.md amintește că Deputatul PPDA Iurie Reniță a susținut o conferință de presă de la tribuna Parlamentului, în cadrul căreia a prezentat un video în care apare președintele Igor Dodon, fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, și mâna dreapta a celui din urmă, Serghei Iaralov.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter