main logo
1162

PSRM, după perchezițiile la casa contabilei: Acuzația a fost fabricată

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) susține că acuzațiile aduse contabilei formațiunii au fost fabricate.

PSRM, după perchezițiile la casa contabilei: Acuzația a fost fabricatăFoto: primul.md

Într-o reacție publicată pe pagina de Facebook a Partidului se menționează că PSRM "condamnă metodele murdare utilizate de sistemul represiv al guvernării împotriva opoziției", transmite Știri.md.

"Toate acuzațiile guvernării PAS și ale procurorilor controlați de aceasta sunt o bulă de săpun care inevitabil se va sparge.

PSRM întotdeauna a respectat legea și a susținut reformele menite să consolideze statul de drept. În conformitate cu legea, PSRM a reflectat corect și în termeni activitatea sa în rapoartele prezentare la CEC.

Vom dovedi că acuzația împotriva contabilului formațiunii a fost fabricată și face parte din șirul de acțiuni de capturare a statului. Vom oferi protecție juridică competentă și cuprinzătoare în instanțele naționale și internaționale.

PSRM condamnă cu fermitatea acțiunile abuzive ale guvernării împotriva opoziției. Actualii acuzatori vor trebui să răspundă pentru atacurile lor murdare, în strictă conformitate cu legea", menționează partidul.

Reamintim că Procuratura Anticorupție (PA) a descins în această dimineață cu percheziții la domiciliul contabilei PSRM. Aceasta este învinuită de complicitate împreună cu fostul șef de stat și alte persoane de acceptarea finanțării partidului politic PSRM din partea grupului criminal creat și condus de Vladimir Plahotniuc, falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a PSRM pentru anii 2018 și 2019, falsificarea documentelor oficiale de către doua sau mai multe persoane și spălarea de bani de către un grup criminal organizat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării