main logo
4573

Maia Sandu, despre Evghenia Guțul: Nu are ce căuta în Guvern

O persoană care lucrează pentru o grupare criminală, o persoană care face declarații împotriva propriei țări nu are ce să caute în Guvernul Republicii Moldova. Declarația îi aparține președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, care a fost întrebată despre o eventuală semnare a decretului de includere a bașcanului Evghenia Guțul în Executiv.

Maia Sandu, despre Evghenia Guțul: Nu are ce căuta în GuvernMaia Sandu și Evghenia Guțul/Colaj: Știri.md

„Federația Rusă, mai bine zis Kremlinul, a arătat pe față că mizează pe grupări criminale. Probabil Kremlinul nu mai este satisfăcut de acțiunile partidelor proruse din Republica Moldova și a hotărât să mizeze pe grupări criminale în efortul de destabilizare a Republicii Moldova”, a declarat șefa statului, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit Maiei Sandu, în asemenea circumstanțe, cu atât mai mult trebuie de susținut proiectul de integrare europeană, care va ajuta Moldova să aibă instituții puternice, care să apere statul de asemenea grupări criminale și de așa amestecuri din partea Kremlinului.

Știri.md amintește că, pe data de 6 martie, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, s-a întâlnit la Soci cu președintele rus, Vladimir Putin.

Citește și: 

Marian, după ce Guțul a dat mâna cu Putin: Criminalii se înțeleg bine

Guvernul vine cu o reacție privind vizita Evgheniei Guțul la Moscova

De menționat că, pe data de 8 martie, mascaţii au înconjurat Aeroportul înainte ca Evghenia Guţul să aterizeze la Chişinău.

De asemenea, Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție, precizează că dosarul în care este vizat bașcanul Găgăuziei ar putea avea finalitate în cel mult o lună.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării