main logo
1146

Dodon, către Sandu: Chem la calm și la recunoașterea greșelilor

Președintele țării, Igor Dodon, reacționează după ce ieri, premierul Maia Sandu a venit cu mai multe declaraţii dure în adresa sa.

Dodon, către Sandu: Chem la calm și la recunoașterea greșelilorFoto: știri.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a menționat că cetățenii aşteaptă de la preşedintele lor şi de la prim-ministru să se ocupe de problemele din ţară, nu să se atace în public, transmite Știri.md.

"Se impun însă câteva clarificări generale care să îi readucă la realitate pe cei care trăiesc încă în euforie şi nu reușesc să facă suficient de convingător diferenţa dintre a fi în opoziţie şi a fi la guvernare.

Chem la calm, conlucrare și la recunoașterea greșelilor când ele sunt evidente. Președintele este hotărât să susțină în continuare aceasta majoritate parlamentară și acest guvern, implicându-se totodată activ pentru a aduce pe agenda Parlamentului și Guvernului subiectele ce țin de necesitățile oamenilor.

Însă nici nu văd sensul să menținem în funcție persoane care nu aduc rezultate și eficientă actualului guvern, de aceea dacă Președintele și PSRM vor considera că trebuie operate schimbări în componența Guvernului aceste vor avea loc", a declarat Igor Dodon.

Deciziile din cadrul Guvernului le ia prim-ministrul, iar Igor Dodon nu are decât să se dea cu părerea ca orice cetățean al Republicii Moldova.

Asta i-a răspuns Maia Sandu șefului statului după ce acesta a declarat că unele ministere nu-și fac bine treaba și că dacă ar fi după el ar da afară unii miniștri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării