main logo
502

Vadim Raţă a fost inclus în echipa simbolică a ultimei etape a Ligii Naţiunilor

Vadim Raţă a fost inclus în echipă simbolică a ultimei etape a 6-a a Ligii Naţiunilor. Mijlocaşul echipei naţionale de fotbal a Republicii Moldova a fost notat de site-ul sofa-score cu nota 8,6 în urma prestaţiei avute în Partida câştigată „in extremis” în faţa Liechtenştainului, scor 2:0, potrivit Moldova 1.

Vadim Raţă: Inclus în echipa simbolică a ultimei etape Ligii Naţiunilor

Vadim Raţă a dat o pasă gol în partida de duminică cu Likenştainul şi a avut, la 0:0, un gol anulat de arbitru - franţuzoaica Stefanie Frappart - după consultarea imaginilor video. Din echipa săptămânii mai fac parte nume grele, precum cele ale olandezului Virgil van Dijk sau danezului Christian Eriksen, însă cea mai mare notă a fost obţinută de mijlocaşul irlandez Robbie Brady, care a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în partida cu Armenia, transmite Știri.md cu referire la trm.md. 

Sofa-score l-a înclus în echipa simbolică şi pe portarul danez Kasper Schmeichel, dar şi pe atacantul român George Puşcaş, care a marcat două goluri în victoria României în faţa Bosniei şi Herţegovina cu scorul de 4:1.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării