main logo
579

Turneu de fotbal la Iași, cu participarea fanilor și fanelor echipelor din România și R. Moldova

O inițiativă a suporterilor echipei Politehnica Iași va aduce alături la un turneu de fotbal suporteri și mai ales suportere din România și R. Moldova.

Turneu de fotbal la Iași, cu participarea fanilor din România și MoldovaTurneu de fotbal la Iași, cu participarea fanilor din România și Moldova

Astfel, pe 28 iulie, cu începere de la ora 08:00, pe terenurile amenajate la Baza de Agrement a lacului Ciric, 10 echipe se vor înfrunta pentru trofeul primei ediții a „Turneului de fotbal Politehnica Iași 1945”, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

La competiție va participa și susținătorii formației Zimbru Chișinău din R. Moldova. Celelate echipe prticipante sunt: Băieții Veseli Iași, Ultras Iași, Old Boys Răducăneni, Old Boys Dancu, Old Boys Dacia, Modern Boys ( ultimele 4 tot din Iași ), Baricada 09 Farul Constanța și FC Brașov.

Noutatea absolută o reprezintă înscrierea la turneu a unei echipe formate exclusiv din fete, Ultras Girls, echipă care va reuni iubitoare ale fotbalului din România și R. Moldova.

Formațiile paricipante vor fi împărțite în două grupe, primele două urmând să se califice în semifinale.

Fiecare echipă va fi compusă din câte 6 jucători, iar partidele se vor întinde pe durata a două reprize a câte 10 minute fiecare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării