main logo
815

Tatăl lui Neymar, în culmea furiei: Putea sfârși într-un scaun cu rotile

Neymar Santos Sr. i-a atacat pe cei ce îl ironizează fiul. Neymar Jr. riscă să rateze tot sezonul din cauza unei noi leziuni la al cincilea metatarsian.

Tatăl lui Neymar, în culmea furiei: Putea sfârși într-un scaun cu rotile

La niciun an de la fisura de metatarsian suferită la piciorul drept, care l-a obligat să piardă sfârșitul stagiunii trecute, jucând nerefăcut complet la Mondial, Neymar a făcut recidivă. Și poate sta departe de gazon tot acest sezon, transmite Știri.md cu referire la Gsp.ro.

Dar brazilianul încă e criticat, ironizat pentru provocări, simulări. „Dacă râde de adversari cu fentele sale și cu pasele pe la spate, atunci să-și asume și posibilele repercusiuni”, i-a spus Thierry Laurey, antrenorul lui Strasbourg.

Înfuriat, tatăl jucătorului, Neymar Santos Sr. a postat un lung răspuns pe Instagram îndreptat împotriva celor care-i critică fiul.

„Patru faulturi la rând în aceeași fază, până a fost dezechibrat. Așa s-a accidentat. Dacă băiatul meu cade, plonjează în piscină. Dacă se protejează de faulturi, simulează. Dar arbitrul trebuie să protejeze un jucător de o lovitură ca aceea din 2014”, a protestat părintele, referindu-se la agresiunea columbianului Zúñiga asupra lui Neymar, din „sferturile” Mondialului, un atac cu genunchiul din spate care i-a provocat o fractură de vertebră.

„O intrare total disproporționată, fără logică. Atunci, fiul meu putea sfârși într-un scaun cu rotile. A fost norocos. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat și am continuat. Mulți susțin că Neymar primește ce merită. Nu vă supărați, dar imi vine să vă dau dracului pe toți. Ca întotdeauna, băiatul meu se va ridica și o va lua de la capăt. Va reveni mai puternic. Lăsați-l în pace!", a spus tatăl lui Neymar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării