main logo
662

Site-urile, care vând bilete la meciul Moldova- Franța, nu funcționează

Microbiștii care vor să cumpere bilete pentru meciul de fotbal care va avea loc vineri la stadionul Zimbru n-o pot face online, pentru că site-urile care vând bilete nu funcționează.

Site-urile, care vând bilete la meciul Moldova- Franța, nu funcționează

Așadar, site-urile care vând bilete se încarcă foarte greu și, într-un final, arată eroare, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Federația Moldovei de fotbal a anunțat ieri  scoate în vânzare încă 600 de bilete pentru meciul dintre Franța și Moldova

Cei de la FMF spun  acest lucru este posibil din motiv  Federația Franceză de fotbal a returnat o parte din biletele solicitate, așa cum nu a reușit le vândă.

Meciul din prima etapă a preliminariilor pentru Euro 2020, dintre Republica Moldova și Franța, va avea loc vineri, pe stadionul Zimbru, începând cu ora 21:45. 

Transportul public își va modifica itinerarul, iar de la ora 17 și până la miezul nopții, traficul rutier pe bulevardul Dacia, din direcția Aeroportului Internațional Chișinău, și pe tronsonul cuprins între stradă Burebista și Cuza-Vodă - va fi restricționat

Numărul unităților de transport vor fi suplinite, iar cei care au bilete la meci, vor putea călători gratis prin Capitală, începând cu ora 17.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării