main logo
3392

Hai, Haiduci! by Salomon. Ziua I: Cursă, apus de soare și concert incendiar al trupelor Lume și Millenium

Astăzi, 21 aprilie, se deschide festivalul de sport și muzică “Hai Haiduci! by Salomon”. Evenimentul se va desfășura timp de două zile, la Complexul Etno-Cultural Vatra. Intrarea pe teritoriul Hai Haiduci! by Salomon este liberă. Evenimentul este sub patronajul președintelui Igor Dodon. Veniți la festival chiar acum!

(22:00) Prima zi a festivalului de muzică și sport Hai, haiduci! by Salomon s-a încheiat cu un apus superb și un concert incendiar oferit de trupele Lume și Millenium. Vă așteptăm și mâine, 22 aprilie, de la ora 09:00 până la ora 22:00 pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra. După cursele programate vor evolua formațiile Tharmis și Zdob și Zdub.

(19:30) Concert incendiar oferit de trupele Lume și Millenium în cadrul festivalului de muzică și sport Hai, haiduci! by Salomon. Urmează două ore de muzică și voie bună oferite de cele două formații muzicale în prima zi a evenimentului.

(16:30) Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon va premia câștigătorii absoluți  ai cursei de 30 killometri prin Codrii, Hai, Haiduci by Salomon

(15:30) Toți participanții și oaspeții evenimentului profită de vremea frumoasă și stau relaxați pe spațiile special amenajate. Încă nu toți participanții au ajuns la final. Din 85 de bicicliști doar 62 au ajuns la final, iar alții doi au deraiat de pe traseu.

(14:41) A treia femeie ajunsă la finalul cursei ese Sitnic Milana, participanta cu numărul 314.

(14:34) Climova Irina , participanta care a ajuns a doua la finiș a parcurs traseul în 2:34:30.

(14:11) Rotari Anna este prima femeie care a ajuns la finiș.

(13:33) Victor Juncu, participantul cu numărul 358 este al doilea finalist, urmat de Vrabii Andrei, participantul cu numărul 349 care a ajuns cu un minut mai târziu.

(13:26) Prima persoană care a ajuns la linia de finiș este Sobenikov Andrei, participantul cu numărul 391. Biciclistul a parcurs întregul traseu timp de o oră și 26 de minute.

”Speram să ajung primul. Cel mai important e să ai încredere în forțele proprii! Mă simt minunat! Traseul a fost unul foarte bun, important e faptul că vremea ține cu noi. Mulțumesc organizatorilor, totul a fost la un nivel înalt!”, a spus Sobenikov.

(13:00) 18 bicicliști au trecut jumătate din traseu, unul dintre aceștia a deraiat de pe traseu din cauza unei defecțiuni. Biciclistul nu a avut de suferit.

În timp ce oamenii profită de zonele de camping și vremea bună, bicicliștii își continuă traseul.

(12:34) 85 de bicicliști participă la marea cursă de ciclism.

(12:00) Start cursei de MTB!

(11:45) Un sfert de oră a mai rămas până la start. La cursă participă și batalionul de cicliști din cadrul Inspectoratului Național al Poliției.

(11:30) Au mai rămas 30 de minute până la start. Kiturile de participare sunt practic totalmente distribuite. Sportivii fac 

înviorare.

(11:00) Până la startul cursei de MTB a mai rămas o oră. Între timp, organizatorii au pregătit mai multe activități pentru copii și maturi:

  • Face painting pentru copii
  • Animatori pentru copii 
  • Trambuline
  • Tatuaj cu henna 
  • Caricaturi 
  • Planetarium
  • ATV-uri
  • Filmul: “Istoria Moldovei” 
  • Lecții de supravieţuire pentru micii scouți 
  • Peretele de alpinism
  • Masterclass - cioplire în lemn

(10:40) Chiar în aceste momente pe teritoriul festivalului Hai Haiduci! By Salomon și-au început activitatea zonele foto, planetariul, excursiile cu ATV-urile prin inima Codrilor, peretele de alpinism, dar și multe alte zone interactive.

(10:25) Ștefan cel Mare a fost cel care a dat start cursei. Participanții au început a primi pachetele de participare. Campingul e deschis, corturile amenajate, iar oamenii sunt așteptați la eveniment!

(9:00) A avut loc deschiderea festivalului “Hai Haiduci! by Salomon”. Au început să sosească oaspeții evenimentului  și participanții la competițiile sportive. Atleții primesc kiturile de start și își pregătesc bicicletele de cursa MTB.

Festivalul este dedicat anului lui Ștefan cel Mare și se va petrece sub patronajul Președintelui Republicii Moldova. 

Participanții la competițiile sportive și oaspeții festivalului își vor putea alege distracția potrivită: organizatorii au pregătit o mulțime de surprize.

Știri.md, site-ul de noutăți cu emoții, este partener media al evenimentului organizat pe o vreme perfectă la Complexul Etno-Cultural Vatra.

Vezi aici cum să ajungi la Sport Music Fest Hai, Haiduci! by Salomon

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării