main logo
494

Guardiola și-a găsit noul Messi și nu are de gând să renunțe la el pentru nimic

Pep Guardiola a anunțat jucătorul care este indispensabil în lotul celor de la Manchester City.

Guardiola și-a găsit noul Messi și nu are de gând deloc să renunțe la el

Antrenorul celor de la City a declarat într-un interviu acordat recent că jucătorul de care nu s-ar lipsi vreodată din lotul echipei sale este tânărul Phil Foden, transmite Știri.md cu referire la sport.ro.

Mijlocasul în varsta de 19 ani, l-a impresionat pe spaniol și și-a asigurat locul în echipă mult timp de acum înainte. 

Guardiola nu este dispus să renunțe la Foden nici dacă primește o ofertă de 500 de milioane de euro pentru mijlocaș. Are încredere în talentul și potențialul său și îl vede ca pe viitorul lui Manchester City, după plecarea lui David Silva.

"Singurul jucător care nu poate fi vândut, indiferent de situație, este Phil Foden. A fost o greșeală să nu îi oferim un contract nou. Este singurul care nu poate pleca, nici măcar pentru suma de 500 de milioane. Nu pleacă nicăieri. Când spui Phil, spui City. Nu vom lua alt jucător pe poziția lui. Când va pleca David Silva, Foden va fi noul nostru "magician". Este unul de-ai noștri și va fi un geniu, unul dintre cei mai buni jucători din Premier League", a spus Guardiola. 

Phil Foden a crescut la Manchester City, debutând pentru echipa mare în anul 2017, la doar 17 ani într-un meci împotriva celor de la Feyenoord Rotterdam. S-a remarcat în finala Cupei Mondiale U17, marcând două goluri în poarta Spaniei și reușind să primească titlul de golgheter al competiției. În vara anului trecut a refuzat o ofertă primită de la Real Madrid. 

Jucătorul cotat în prezent la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, și-a prelungit contractul cu Manchester City până în anul 2024. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării