main logo
558

Etapa finală a Cupei Mondiale de Biatlon a început la Oslo

Etapa finală a Cupei Mondiale de biatlon se desfășoară în stațiunea Holmenkollen aflată la 500 de metri deasupra nivelului mării. Ultima etapă sezonului a început cu cursa de sprint pe distanța de 10 kilometri.

Etapa finală a Cupei Mondiale de Biatlon a început la Oslo

Republica Moldova a fost reprezentată de Pavel Magazeev și Maxim Makarov, transmite Știri.md cu referire la moldova1.md.

La finalul cursei de sprint, desfășurată în capitala Norvegiei, Oslo, Pavel Magazeev s-a clasat pe locul 40, iar Maxim Makarov pe locul 76. Competiția a fost câștigată de nimeni altul decât sportivul momentului în biatlonul mondial, norvegianul Johannes Bo.

"Cursa a decurs minunat pentru mine. Un traseu dinamic. Am reușit să fac față tuturor provocărilor tehnice, de fapt la asta am lucrat întreg sezonul. Sunt foarte mulțumit de prestația mea", a menționat în exclusivitate pentru postul public de televiziune biatlonistul Pavel Magazeev.

"Se simte că am fost bolnav recent. După așa ceva cred că la tragere m-am descurcat, dar pe traseu oricum a fost dificil", a declarat, în exclusivitate pentru Moldova 1, biatlonistul Maxim Makarov.

Vineri vor intra în concurs și reprezentantele sexului frumos. La cursa feminină de sprint pe distanța de 7,5 kilometri, Republica Moldova va fi reprezentată de Alina Stremous și Alla Ghilenko. Echipa postului public de televiziune, Moldova 1, se află la competiția de la Oslo și vă va ține la curent cu ultimele informații despre evoluția sportivilor noștri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării