main logo
722

Doi jucători nu vor să plece de la Barcelona. Clubul nu vrea să-i lase

Ivan Rakitic și Samuel Umtiti nici nu vor să audă de o plecare de la FC Barcelona. Ambii sunt sub contract cu gruparea blaugrana și vor să și-l ducă la bun sfârșit, chiar dacă pe posturile lor vor fi aduși alți jucători.

Doi jucători nu vor să plece de la Barcelona. Clubul nu vrea să-i lase

Ivan Rakitic, la 31 de ani, mai are înțelegere cu clubul catalan până în 2021 și nu vrea să joace la altă echipă, deși Barcelona îl aduce pe mult mai tânărul olandez Frenkie de Jong, de doar 21 de ani, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro

Croatul nu uită că este fotbalistul grupării blaugrana care a jucat cel mai mult sub Ernesto Valverde și Luis Enrique.

Ivan Rakitic nu a vrut să părăsească Barcelona nici anul trecut, când a avut o ofertă foarte tentantă de la campioana Franței, PSG. Mijlocașul croat este dorit de Inter Milano, dar jucătorul nu ia în calcul o astfel de mutare.

Nici fundașul Samuel Umtiti nu este dispus să plece, mai ales că acordul său cu Barcelona se întinde până în 2023. Concurența cu Jean-Clair Todibo sau eventuala aducere a lui Matthijs de Ligt , ambii de 19 ani, nu-l sperie pe francez.

Samuel Umtiti a avut probleme de sănătate în acest sezon. Fundașul central al Barcelonei a avut o accidentare destul de gravă la cartilajul genunchiului stâng, ceea ce a făcut să absenteze câteva luni din lotul catalanilor.

Fundașul francez în vârstă de 25 de ani are aceeași afecțiune care l-a făcut pe Carles Puyol să se retragă din fotbal. Astfel, este vorba de o afecțiune a cartilagiului de la genunchi, ceea ce nu este o problemă uzuală la jucătorii tineri.

Samuel Umtiti a fost chinuit de trei accidentări la genunchi în 2018; ultima dintre ele l-a scos din joc peste două luni, din septembrie până la derby-ul cu Atletico Madrid, din decembrie. El a resimţit ulterior dureri şi a mers din nou, pentru tratament, la Doha.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării