main logo
482

Cupa Mondială 2018: Japonia va face parte din grupa H, alături de Polonia, Senegal şi Columbia

Au mai rămas doar 26 de zile până la startul Campionatului Mondial din Rusia. Competiţia transmisă, în exclusivitate, de Televiziunea Română va începe pe 14 iunie, iar până atunci vă prezentăm echipele calificate şi oraşele unde se vor disputa cele 64 de partide.

Cupa Mondială 2018: Japonia, parte din grupa H alături de încă 3 stateCupa Mondială 2018: Japonia, parte din grupa H alături de încă 3 state

A venit rândul Japoniei, echipă care va face parte din grupa H, alături de Polonia, Senegal şi Columbia, relatează tvr.ro

Japonia este una dintre prezențele obișnuite de la Campionatul Mondial. Niponii au participat pentru prima oară în 1998, și de atunci nu au mai ratat niciun turneu final. Însă niciodată nu au mers mai departe de optimi, nici măcar atunci când au organizat turneul alături de Coreea de Sud.

Acum samuraii au planuri mărețe, mai ales după o campanie de calificare entuziasmantă. Doar două înfrângeri și doar 7 goluri primite în drumul către Rusia. Niponii au câțiva fotbaliști formidabili în lot. Hasebe, Nagatomo, Honda, Kagawa sau Okazaki sunt doar câteva din numele care pot să strălucească în Rusia. Problema cea mare este însă pe bancă, acolo unde în ultimii 3 ani a stat Vahid Halilhodzic.

Selecționerul bosniac a transformat-o total pe Japonia, însă, după un conflict cu șefii federației, a spus adio visului mondial și a fost demis cu doar câteva luni înaintea startului comeptiției. În Rusia, samuraii vor fi conduși de fostul director tehnic, Akira Nishino. Acesta va avea o misiune dificilă, într-o grupă extrem de echilibrată, cu Polonia, Columbia și Senegal.

Debutul Japoniei va fi împotriva Columbiei lui James Rodriguez, pe 19 iunie, la Saransk.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării