main logo
610

Clubul Aquaterra Fitness Ciocana găzduiește competiția Kids Indoor Triathlon

Astăzi, 17 noiembrie, în incinta clubului sportiv „Aquaterra Fitness Ciocana”, se desfășoară competiția de triatlon pentru copii în interior – „Kids Indoor Triathlon”, la care au decis să participe și să-și încerce puterile 65 de tineri sportivi.

Aquaterra Fitness Ciocana găzduiește competiția Kids Indoor Triathlon

Aceștia urmează să se isprăvească cu trei încercări adevărate: să depășească distanța etapei de înot, a etapei de ciclism pe o bicicletă staționară și a etapei de alergare pe o bandă de alergat.

 Triatloniștii începători deja au primit pachetele de start și au făcut cunoștință cu regulile de participare, după care antrenorul clubului „Aquaterra Fitness Ciocana” a organizat o încălzire a mușchilor. 

Participanții au fost împărțiți în valuri de start, în funcție de numerele de participare, care le-au fost atribuite în timpul înregistrării. În prezent, copii se pregătesc pentru startul etapei de înot, care se va desfășura în piscina clubului sportiv. 

Distanța de înot pentru categoria de vârstă de 8-10 ani este de 100 de metri. Distanța etapei de înot pentru celelalte categorii de vârstă (11-13 ani, 14-15 ani, 16-17 ani) este de 200 de metri.

La finalizarea competiției, fiecare participant va primi câte o medalie, iar până la sfârșitul zilei vor fi cunoscute și numele câștigătorilor competiției „Kids Indoor Triathlon”.

„Kids Indoor Triathlon” se desfășoară în premieră pentru Republica Moldova. Evenimentul sportiv pentru copii este organizat în cadrul competiției de triatlon în interior „Indoor Triathlon 2018”.

Reamintim, „Indoor Triathlon 2018” va avea loc mâine, 18 noiembrie, în incinta clubului sportiv „Aquaterra Fitness Ciocana”. Participanții urmează să depășească următoarele distanțe: 400 de metri de înot în piscină, 10 km de ciclism pe o bicicletă staționară și 2,5 km de alergare pe o bandă de alergat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării