9 aug, 2019 11:31
340
0
Brazilienii clasează dosarul în care Neymar a fost acuzat de viol
9 aug, 2019 11:31
340
0

Parchetul din Sao Paulo a anunţat, joi, că nu dispune de dovezi suficiente pentru a-l inculpa pe atacantul Neymar în cazul în care este acuzat de viol.

Foto: Getty Images

Procurorul Flavia Merlini a afirmat că nu dispune de elemente concrete pentru a-l inculpa pe atacantul de la PSG, acuzat de Najila Trindade Mendes de Sousa că ar fi violat-o la 15 mai, într-un hotel din Paris, transmite Știri.md cu referire la Telekomsport.ro.

"Este imposibil de ştiut ce s-a petrecut între cele patru ziduri. Este cuvântul lui Neymar contra cuvântului acuzatoarei şi nu dispunem de suficiente dovezi pentru o inculpare. Clasarea dosarului nu înseamnă o iertare", a declarat ea, susţinând că ancheta poate fi redeschisă dacă apar noi elemente.

Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. 

Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. 

Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter