main logo
5424

AC Milan, tot mai aproape să fie preluată de un miliardar din R. Moldova

Alexandr Jucov, miliardar născut în Republica Moldova, a anunțat, în mod oficial, că este gata să achiziționeze clubul AC Milan.

AC Milan, tot mai aproape să fie preluată de un miliardar din R. Moldova

În prezent, AC Milan se află în proprietatea americanilor de al Elliott Management, transmite Știri.md cu referire la Prosport.ro.

Formația italiană are un sezon fantastic, aceasta situându-se pe locul 2 din Serie A.

AC Milan, tot mai aproape să fie preluată de un miliardar din Republica Moldova

Alexandr Jucov susține că a făcut deja o ofertă pentru preluarea clubului AC Milan și ar fi dispus chiar să o mărească, având în vedere valoarea de piață a „colosului” italian.

„Dorim să atragem atenția asupra informației recente cu privire la oferta noastră pentru achiziționarea clubului AC Milan și confirmăm că oferta noastră este reală și se află pe masa celor de la Elliot Management, pentru a fi luată în considerare. Suntem chiar pregătiți să creștem oferta, având în vedere valoarea comercială a clubului AC Milan”, se arată în comunicatul emis de miliardarul moldav.

„Sunt Alexandr Jucov, născut la 12 martie 1969 în Chișinău și provin dintr-o familie cu o lungă istorie de valori morale solide, iar educația primită de la părinții mei, tatăl meu fiind inginer, iar mama mea fiind doctor, m-a ajutat să-mi construiesc o carieră de succes, bazată pe principii pragmatice”, se caracterizează omul care vrea să o preia pe AC Milan, pe site-ul oficial.

Compania condusă de Jucov, un om de afaceri în vârstă de 51 de ani, se bazează pe cercetarea și dezvoltarea de noi tehnologii în energia regenerabilă, mobilitate sustenabilă, logistică și proiecte de infrastructură.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării