main logo
6789

Ziua mondială a nudismului: Vedete din Moldova care s-au dezgolit fără inhibiții

Pe 19 iunie este marcată ziua mondială a nudismului și cu această ocazie am zis să ne amintim de vedetele de la noi ce s-au lăsat fotografiate nud sau dezgolite.

Ziua mondială a nudismului: Vedete din Moldova care s-au dezgolit

Bineînțeles, vedetele noastre mereu au păstrat o limită și chiar dacă s-au dezbrăcat în fața aparatului de fotografiat au lăsat loc de imaginație, transmite Știri.md cu referire la Ea.md

Să ne amintim de câteva pictoriale celebre și lung discutate acum ani de zile.

Nata Albot

Jurnalista a pozat nud pe vremea când era directoarea unui cunoscut post de radio de la noi, demonstrând încă o dată că mereu i-au plăcut provocările. Acum mămică a patru copii se dezgolește doar în fața soțului ei Andrei Bolocan.

Foto: VipMagazin 2004 

Natalia Cheptene

Pe atunci prezentatoare de știri  la Pro TV, jurnalista a fost prima știristă, care  s-a lăsat fotografiată atât de îndrăzneț. Acum Natalia este prezentatoarea emisiunii de la Prime – „Vorbește Moldova”.

Foto: VipMagazin

Violeta Marian

Violeta Marian – soția lui Oleg Efrim a pozat pentru aceeași revistă. Aceasta a avut o singură condiție – să facă măcar o fotografie cu fiul ei. Acum acesta este flăcău mare, iar mama este la fel de frumoasă.

Mihaela Strâmbeanu

O femeie SUPERBĂ și atunci și acum. Actrița are un trup de zeiță și a pozat cu o grație specială în celebra rubrică „Dezgolite Frumos” a revistei Vip Magazin.

Karizma

Karizma s-a lăsat fotografiată nud pentru proiectul Ola Tabu. Intepreta a emoționat atunci cu „Scrisoare pentru Fiică”

Alex Calancea

Recent Alex Calancea s-a lăsat fotografiat doar cu chitara.

„Mereu am încercat să mă alimentez sănătos, să fac sport și yoga pentru că poate să-ți placă corpul tău atunci când ai grijă de el și încerci să-l menții în formă. N-aș putea spune că îmi place corpul meu, dar găsesc o armonie foarte bună între mine, sulfetul meu și corpul meu. Sunt norocosul căruia Dumnezeu i-a dat echilibru între toate aceste elemente”, a spus chitaristul pentru revista „Red” by Rodica Ciorănică.

 Alexandru și Olga Manciu

Puține cupluri de la noi s-au lăsat fotografiați în intimitatea lor, putem spune că ei sunt unicii, care au vorbit atât de deschis despre relația lor.

„Pasiunea este un condiment necesar în rețeta noastră de dragoste. Ea trăiește în noi, iar noi îi permitem să se manifeste în toată splendoarea, dar niciodată să nu lenevească. Avem grijă de ea și o hrănim cu atingeri, gânduri, alinturi și acțiuni. Dacă ea nu ar fi, relația noastra ar rămâne una stabilă? Cu siguranță că nu.” 

Foto – Red by Rodica Ciorănică. 

Stela Botez

Interpreta de muzică populară a decis să se dezgolească „de secrete” în fața fanilor săi. Artista a realizat un proiect „Goală de tine”, un site unde ea își deschide sufletul în fața cititorului, publicând articole despre dragoste, dezamăgire, suferință și amor neîmpărtășit.

Olga Stepanenco

Stilista își bucură de foarte multe ori urmăritorii cu fotografii în ipostaze sexy și nu de puține ori a renunțat la toate hainele. Dar cum arată… ce să spunem? E de zece!

Foto: Instagram.com 

Xenia Deli

Când vine vorba de a poza nud Xenia Deli îi întrece pe toți cei enumerați până acum. Modelul s-a lăsat fotografiată de o mulțime de ori doar în costumul Evei și de cele mai multe ori a făcut-o pentru publicații celebre.

Sursa foto: Instagram.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării