5 504
0
Un tată din Chișinău îndeamnă deputații să doneze un salariu pentru fiica sa
5 504
0

Un tată din capitală îi îndeamnă pe deputații din Parlamentul Republicii Moldova să-și doneze salariul pentru o faptă bună.

Fiica acestuia, Maria, este diagnosticată cu o boală foarte rară - Hidrocefalie decompensată retard motor și psihoverbal grav, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Alexandru Coșcodan are nevoie de suport financiar pentru tratamentul costisitor al fiicei sale.

Alexandru Coșcodan spune: „ Din păcate Măriuța nu poate fi transportată și respectiv suntem capturați aici în țară. Îmi dau bine seama că peste hotarele țării dacă reușeam să plec aveam toate șansele la un trai mai decent pentru familia mea și evident o îngrijire și tratament calificativ pentru Maria. Dar asta e. Suntem nevoiți să ne descurcăm cum putem aici în țară”.

Ieri, pe pagina sa de Facebook, bărbatul a venit cu un îndemn către deputații din Legislativ, să-și doneze un salariul pentru tratamentul fiicei sale.

Pe lânga Maria, soții Coșcodan mai au încă doi copii minori. În anul 2006 aceștia au trecut printr-o nenorocire, băiețelul lor de doar o lună s-a stins din viață.

Toți oamenii cu inimă mare sunt îndemnați să doneze bani pentru tratamentul Mariei la datele bancare indicate mai jos sau să-l contacteze direct pe Alexandru Coșcodan la numărul de telefon 079455822.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter