main logo
1904

Un tânăr, în stare gravă după ce s-a lovit cu mașina într-un copac

Un tânăr de 19 ani din regiunea transnistreană a fost transportat de urgență la spital, fiind în stare gravă, după ce s-a izbit puternic cu automobilul său într-un copac.

Un tânăr, în stare gravă după ce s-a lovit cu mașina într-un copac

Potrivit presei din stânga Nistrului, accidentul s-a produs în această dimineață, 4 septembrie, în jurul orei 7 dimineața, pe un drum național din apropiere de localitatea Cioburciu, transmite Știri.md. 

Șoferul unui automobil de model Honda, în vârstă de 19 ani, conducea dinspre Slobozia spre satul Glinoe. La un moment dat, din motive necunoscute, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe șosea și s-a lovit puternic într-un copac, având viteză excesivă. 

Oamenii legii ajunși la fața locului au atras atenția asupra urmelor de anvelope pe șosea și au stabilit că, cu aproximativ 50 de metri înainte de locul accidentului, mașina a derapat pe banda din sensul opus.  

La fața locului au ajuns și salvatorii, care l-au scos pe șofer din automobil cu ajutorul echipamentelor speciale. Acesta a fost prins în interiorul mașinii, care după lovitură s-a avariat foarte grav. În mașină nu erau pasageri.

Victima a fost transportată la spital, fiind în stare inconștientă. Medicii întreprind totul pentru a salva viața șoferului. 

În ceea ce privește accidentul, oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării