main logo
8280

Un tânăr, căutat de Poliție de două luni: A comis o infracțiune

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a dispărut de acasă de două luni de zile și este de negăsit. Oamenii legii susțin că acesta ar fi plecat de acasă pe data de 15 iulie. Mai mult, el este bănuit de comiterea unei infracțiuni.

Un tânăr, căutat de Poliție de două luni: A comis o infracțiuneColaj: Știri.md

„Am nevoie de ajutorul vostru. Verișorul meu a dispărut de două luni de zile. De atunci nu a mai apărut”, scrie o rudă de-a lui, transmite Știri.md.

Ruda spune că, în ziua dispariției tânărului, soția lui era în stare de ebrietate. Atunci, tânăra împreună cu alți băieți au decis să-l sperie pe Vitan: „I-au pus cuțitul la gât și l-au speriat așa. Mai mult nimic nu știm. Vă rog, ajutați-ne să-l găsim! El este dispărut undeva prin Chișinău, căci soția sa a zis că l-au dus atunci la un iaz, însă după a zis că într-o pădure”.

De menționat că tânărul pe nume Vitan este din raionul Cantemir, satul Vișniovca.

Potrivit ofițerului de presă al IP Cantemir, Cristina Ciobanu, oamenii legii s-au autosesizat pe data de 14 august 2024, în urma unor informații apărute în mediul online despre dispariția unui tânăr în vârstă de 23 de ani, locuitor al satului Vișniovca, raionul Cantemir.

„Au fost demarate măsuri de căutare, iar în timpul investigațiilor, rudele au declarat că acesta a plecat la 15 iulie 2024 în direcția Chișinău. Pe data de 17 iulie 2024, el ar fi fost văzut în localitatea Bardar de o altă rudă.

De asemenea, s-a stabilit că, din data de 29 iulie 2024, pe numele persoanei dispărute este dispusă misiunea de căutare întrucât aceasta se eschivează de la urmărirea penală, fiind bănuită de comiterea unei infracțiuni”, a mai declarat Ciobanu Cristina.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării