main logo
778

Un şofer a tras două focuri de armă în aer și a fugit. Unde a fost găsită mașina

Conflict în trafic rezolvat cu focuri de armă. Totul s-a întâmplat seara trecută pe o stradă din Sectorul Râşcani al Capitalei.

Un şofer a tras două focuri de armă în aer și a fugitUn şofer a tras două focuri de armă în aer și a fugit

Cei implicaţi sunt doi şoferi. Mai exact, unul din ei nu i-ar fi acordat prioritate celuilalt în timpul circulaţiei, iar în replică, acesta a scos o armă şi a tras două focuri în aer. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, întrucât, tipul şi-a îndreptat arma în sus, scrie publika.md.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:00. Suspectul şi-a continuat traseul, iar victima a sunat după ajutor la 902. El a reuşit să memoreze numerele de înmatriculare ale vehicului din care s-a tras. În câteva ore, oamenii legii au depistat automobilul.

Unitatea de transport a fost închiriată, iar după semnalul GPS, ofiţerii au si găsit-o parcată în faţa unui bar din Sectorul Botanica. Astfel, oamenii legii i-au identificat şi pe autorii atacului. Aceştia s-au dovedit a fi trei persoane, scrie canal3.md.

Cel care tras a refuzat să vorbească cu echipa emisiunii "Unitatea de Gardă", dar a specificat că pistolul nu i-ar aparţine.

Cei trei indivizi au fost escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Râşcani, sector unde a avut loc infracţiunea. Maşina lor a fost percheziţionată, iar în portbagaj s-a şi depistat arma din care se presupune că au fost efectuate împuşcăturile.

Pe lângă acesta, oamenii legii au găsit şi 15 cartuşe. Potrivit reprezentanţilor poliţiei, pistolul ar fi unul de competiţie, care se foloseşte pentru anunţul de start. Cu toate acestea, în urma incidentului va fi pornit un proces penal pentru huliganism.

Totuşi, amenda, chiar şi administrativă, ar putea atinge suma de peste 10 mii de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării