main logo
3856

Un moldovean a fost răpit din parcarea unui bloc din Bucureşti

Un moldovean de 33 de ani a fost răpit din parcarea subterană a unui complex rezidenţial din Sectorul 1 din București.

Un moldovean a fost răpit din parcarea unui bloc din BucureştiImagine simbol

Bărbatul, cetăţean moldovean, a fost băgat cu forţa într-o dubă, torturat şi apoi abandonat pe o stradă la câţiva kilometri distanţă. Autoutilitara cu care a fost răpit a fost găsită pe șoseaua Pipera, dar răpitorii sunt căutaţi şi la această oră, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Paznicul complexului de blocuri a fost martor la răpire. A văzut cum tânărul de 33 de ani este încătuşat şi urcat cu forţa în dubă. Nu a avut timp să reacţioneze, dar a sunat imediat la 112 şi a descris ceea ce s-a întâmplat. 

- Era să dea şi ăla cu maşina peste colegul meu!

- Cel care conducea duba?

- Da.

- Şi ăştia au venit cu duba până aici?

- Da. Nu ştiu ce informaţii a avut de l-a găsit chiar în parcare!

Denisa Dicu, reporter Observator: A fost luat dintr-un complex din cartierul Băneasa şi băgat cu forţa într-o dubă. Tot acolo au venit şi poliţiştii pentru a face mai multe verificări. 

Victima a fost transportată la şapte kilometri distanţă de complex, pe o stradă din Pipera. Acolo, tânărul a fost dat jos, bătut şi abandonat. Cu ultimele puteri, a reuşit să se târască până la cea mai apropiată clădire unde a cerut ajutor.  

Duba cu care a fost răpit moldoveanul, abandonată în spatele unei clădiri de birouri

Rănit şi aproape inconştient, bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias. Ascunsă printre arbuşti şi vegetaţie, în spatele unei clădiri de birouri, agenţii au găsit şi duba cu care a fost răpit. Din primele verificări, răpitorii au aşteptat momentul pentru a putea intra în parcarea subterană.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi încearcă să afle identitatea răpitorilor. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din complexul rezidenţial au fost ridicate deja de anchetatori. Poliţiştii încearcă să afle care este motivul acestei răpiri. Primele informaţii arată că victima îi cunoştea de răpitori. Se ia în calcul inclusiv varianta unei răzbunări în stil mafiot.

Cosmina Balint, reporter Observator: Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală, după incident. În prezent, este conştient şi în afara oricărui pericol, iar astăzi urmează să ajungă la audieri. În faţa anchetatorilor vor ajunge şi paznicii complexului, dar şi alţi martori la incident. Din informaţiile pe care le avem, este vorba despre trei agresori, care l-ar fi urmărit pe bărbat timp îndelungat. Sursele spun că victima îi cunoştea pe aceştia. Motivul răpirii, spun surse din anchetă, se conturează în jurul unor monede virtuale pe care victima le deţine. Pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal pentru privare de libertate în mod ilegal.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării