main logo
3133

Un fost operator de vânzări al unei agenții de turism din Capitală, cercetat de CNA

O persoană din municipiul Chișinău este cercetată de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de delapidare a bugetului unei agenții de turism în circumstanțe agravante și fals de documente.

Un fost operator de vânzări al unei agenții de turism, cercetat de CNAImagine simbol

Potrivit CNA, persoana cercetată, în perioada în care era angajată drept operator de vânzări în cadrul unei agenții de turism din Capitală, ar fi falsificat mai multe extrase bancare legate de confirmarea plăților primite de la persoane fizice și juridice, transmite Știri.md

Ulterior, agenția de turism ar fi efectuat diverse achitări fără a cunoaşte că, de fapt, banii achitaţi de turişti nu au ajuns în contul companiei, fiind însuşiţi de către bănuit. Astfel, agenția de turism ar fi fost delapidată de mijloace financiare în mărime de 433.500 de lei.

Așadar, în urma efectuării perchezițiilor în dimineața zilei de astăzi, 23 august, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău, la domiciliul și în mijlocul de transport al bănuitului au fost ridicate acte relevante pentru cauza penală. Persoana urmează a fi cercetată în stare de libertate.

În acest sens, reprezentanții CNA amintesc că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Foto: Cna.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării