main logo
794

Un bărbat din Căușeni şi-a transformat apartamentul într-o groapă de gunoi

Un bărbat de 59 de ani din sectorul Micro al orașului Căușeni şi-a transformat apartamentul într-o groapă de gunoi.

Căușeni: Locuințe transformare în gropi de gunoi

Vecinii ei se plâng că, în doar câţiva ani, acesta alături de altă vecină şi-ar fi umplut locuințele cu deşeuri adunate de pe străzile din oraş, iar, din acest motiv, acum au de suferit toţi locatarii blocului, relatează Știri.md cu referire la studio-l.md.

Oamenii cer ajutor de la autorități pentru a scăpa de antisanităria din blocul locativ, aceștia însă strâng din umeri și nu știu c ear putea face pentru a rezolva această problemă.

Mihai Melnic din Căușeni are 59 de ani şi locuieşte de aproape o viaţă în acest apartament cu două camere din sectorul Micro al orașului Căușeni. De ani buni, Bărbatul strânge în locuinţa sa sticle, hârtii, haine vechi şi alte lucruri pe care alţii le aruncă la tomberon.

Deşi bărbatul susţine că toate lucrurile pe care le aduce în casă îi sunt de folos, vecinii sunt în pragul disperării şi spun că nu mai pot tolera mizeria şi mirosul neplăcut de pe scară.

Într-o situaţie similară se află şi apartamentul vecin. De aproape trei ani, locatarii încearcă să o convingă pe o vecină să nu mai strângă deşeuri în apartamentul său. Femeia nu a fost de găsit pentru explicaţii. Vecinii săi spun, însă, că au solicitat de nenumărate ori intervenţia autorităţilor, pentru a-i scăpa de mizeria din bloc, însă fără rezultat. 

Viceprimarul orașului spune că a discutat de nenumărate ori cu stăpânul apartamentului, dar că acesta nu ia nici o măsură, el afirmă că problema ar putea fi rezolvată prin instituirea unei comisii la primărie.

Doar în ultimul an, Primăria Căușeni a înregistrat mai multe plângeri de la locatari deranjaţi de faptul că vecinii lor şi-au transformat apartamentele în gropi de gunoi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării