main logo
4914

Bărbatul prins sub un morman de nisip la Cahul, găsit mort

Un bărbat de 43 de ani din satul Chioselia Mare, raionul Cahul, a murit sub un morman de nisip care a căzut peste el pe o carieră din preajma localității. Corpul neînsuflețit a fost găsit după aproape nouă ore de căutări.

Bărbatul prins sub un morman de nisip la Cahul, găsit mortBărbatul prins sub un morman de nisip la Cahul, găsit mort

(Update 16:30) Surse din cadrul Primăriei din localitate au declarat pentru IPN că, împreună cu bărbatul care a decedat, mai erau încă doi localnici, care au reușit să se ferească, fiind un pic mai departe de malul care s-a surpat. Autoritățile locale au avertizat de nenumărate ori oamenii din sat că extragerile din carieră sunt periculoase, însă acest lucru nu i-a oprit.

Bărbatul decedat era căsătorit și avea trei copii, doi dintre care sunt minori. Acesta este caracterizat de săteni ca fiind un bun gospodar și un om muncitor.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori și pompieri cu unități de tehnică. Pe parcursul mai multor ore angajații IGSU au efectuat lucrări pentru recuperarea persoanei. Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite de organele de drept.

(16:00) Ofiţerul de presă al DSE, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru Ştiri.md că bărbatul nu a fost încă găsit. La ora actuală a fost mărit numărul de tehnică grea pe lângă cele 3 autospeciale pentru a continua căutările.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori și pompieri cu 3 unități de tehnică, transmite Ştiri.md.

Pe parcursul mai multor ore angajații IGSU au efectuat lucrări pentru recuperarea persoanei, însă deocamdată acesta nu a fost deblocat.  

Incidentul a avut loc în această dimineață, 23 octombrie, la ora 06:52.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării