main logo
2896

Țutu, în ipostaze tandre alături de Miss Grecia și Miss Portugalia

Cunoscutul sportiv a petrecut de minune într-un club de peste hotare și s-a lăsat filmat alături de două modele, care au participat la concursul World Next Top Model.

Țutu, în ipostaze tandre alături de Miss Grecia și Miss PortugaliaȚutu, în ipostaze tandre alături de Miss Grecia și Miss Portugalia

Constantin Țutu a petrecut într-un club de fițe din Grecia, Glyfada. Acesta a băut vin și a fumat narghilea alături de o gașcă de tineri din care făceau parte Miss Grecia și Miss Portugalia, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Fostul deputat nu a ezitat să posteze pe pagina lui de Instagram câteva videouri de la petrecere. Prietenii acestuia vorbeau în engleză, transmiteau salutari, iar luptătorul zâmbea.

Amintim că, fostul deputat se iubește cu Beatrice Petrachi. Despre relația lor nu se știe prea multe, pentru că stau departe de ochii lumii. 

Pentru prima data s-a aflat că sunt împreună, atunci când Beatrice a împlinit 20 de ani. 

Contactată de Perfecte.md, tânăra a spus: „Sincer, primesc foarte multe întrebări referitor la relația noastră, dar mă abțin să ofer detalii, întrucât am încercat să ținem mereu relația noastră mai „ascunsă” de ochii și gura lumii. Nu pot să vă ofer un răspuns concret, fiindcă aceasta este ceva foarte personal și confidențial și eu prefer să țin absolut totul pentru mine sau în taină”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării