main logo
796

Tineri tunşi forţat la Călăraşi: Amendă și închisoare pentru făptași

„Frizerul din Călărași” a fost pedepsit de prima instanță cu doi ani de închisoare într-un penitenciar semiînchis pentru că în vara anului curent a tuns forțat doi tineri la o benzinărie din orașul Călărași.

Tineri tunşi forţat la Călăraşi: Amendă și închisoare pentru făptași

Sergiu Buruiană, care recent a fost condamnat și la 22 de ani și cinci luni de închisoare pentru omorul unui tunisian în Italia, a primit cea mai aspră pedeapsă în respectivul dosar de huliganism, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

Alți doi prieteni de-ai săi, Cozma Castraveț și Nicolae Mocreac, care, la fel, au agresat tinerii la benzinărie, s-au ales cu amenzi penale a câte 50 500 de lei. Câte șapte mii de lei, drept prejudiciu moral, vor plăti uneia dintre victime Nicolae Mocreac și Sergiu Buruiană. Cel de-al doilea tânăr nu solicitat compensarea unor prejudicii materiale sau morale.

Instanța a stabilit că la 9 iulie 2018, aproximativ la ora 2.00 noaptea, fiind sub influența alcoolului, Sergiu Buruiană, Nicolae Mocreac, Cozma Castraveț și alte două persoane, în privința cărora cauza penală a fost disjunsă, au agresat doi tineri la o benzinărie din orașul Călărași. Grupul de persoane aflate sub influența alcoolului, „fără careva motive”, le-au adresat celor doi tineri cuvinte necenzurate, i-au îmbrâncit și agresat fizic pe motiv că aveau părul lung și împletit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării