main logo
459

Terapie prin culori. Viitorii arhitecţi de la UTM au pictat pereţii unei policlinici din Capitală

Policlinica Cancelariei de Stat a prins culoare. Totul datorită, studenților de la facultatea Arhitectură și Urbanism, de la Universitatea Tehnică a Moldovei care au hotărât să picteze pereții instituției și astfel să le aline suferința bolnavilor.

Studenții de la UTM au pictat pereţii unei policlinici din CapitalăStudenții de la UTM au pictat pereţii unei policlinici din Capitală.

Niciun spital nu este de poveste, în schimb oamenii pot transpuse povești pe pereții acestor instituții. De azi încolo, pacienţii care vor păşi pragul Policlinicii Cancelariei de Stat vor lua cu ei, pe lângă doza de sănătate, una de frumusețe.

Arhitecții în devenire au acceptat imediat provocarea. S-au apucat de schiță și au încercat să reprezinte, ceea ce înseamnă în viziunea lor sănătatea, scrie prime.md.

Tinerii au avut o misiune grea. Să creeze un desen care să aducă zâmbete și să alunge suferința celor care trec pragul spitalului.

Este prima dată când studenții realizează o lucrare atât de mare, dar speră că nu și ultima. Au multe idei şi planuri, pe care speră să le poată realiza în cadrul mai multor proiecte sociale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării