main logo
649

Stațiile de așteptare distruse din Capitală aduc la disperare călătorii

O femeie cu copilul său de trei ani au fost nevoiți să stea minute în șir în ploaie așteptând troleibuzul.

Stațiile de așteptare distruse din Capitală aduc la disperare călătoriiStațiile de așteptare distruse din Capitală aduc la disperare călătorii

Asta pentru că acoperișul stației era spart. Aceasta fiind ultima picătură pentru soțul femeii, care s-a revoltat pe o rețea socială, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Bărbatul a scris pe contul său de facebook că este indignat de cele întâmplate și cere ca cei responsabili să întreprindă pentru ca problema să fie soluționată.

Pe o rețea socială un bărbat s-a plâns că soția acestuia ar fi așteptat minute în șir cu copilul de doar trei ani în ploaie. Și asta pentru că stațiile de așteptare din Capitală au nevoie de o renovare completă.

„După ce au fost la un centru medical de pe strada uzinelor din capitală, fiindcă a avut febră copilul noaptea, au stat în stație cam 20 de minute și așteptau transportul public pentru a pleca acasă. Nu știu dacă am putea numi stația din fotografii ca o stație de așteptare, dar că mai bine am clasifica cam asemănătoare cu niște ruine de după război sau cu niște rămășițe din Cernobîl”, se arată în postarea publicată pe o rețea socială.

Contactat, șeful adjunct al Direcţiei locativ-comunale, ne-a spus că cei responsabili de renovarea stațiilor este o companie care ar fi reconstruit stațiile cu condiția ca aceștia să-și plaseze publicitatea.

„Acolo situația a evoluat destul de… A fost desemnată o companie care a preluat aceste stații și le-a reconstruit. Acestea au fost montate, după care ele s-au deteriorat și iarăși au fost reconstruite cu condiția ca dumnealor să-și plaseze publicitatea”, a declarat șeful adjunct al Direcţiei locativ-comunale, Ghenadiu Dubiță.

De asemenea, acesta a spus că o să ne transmită un număr de contact pentru o reacție, iar când am revenit pentru a primi numărul de telefon al companie vizate, Ghenadei Dubiță nu a mai răspuns apelurilor noastre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării