main logo
699

Slovacia va susține promovarea digitală a agroturismului din Moldova

Producătorii regionali de alimente din nordul țării vor beneficia de suportul Slovaciei în promovarea digitală a agroturismului. În acest sens, la Bălți a fost lansat un proiect de compania slovacă Pro4CE, specializată în oferirea de consultanță în domeniile agricultură ecologică, turism și investiții în Europa centrală, în parteneriat cu ADR Nord.

Slovacia va susține promovarea digitală a agroturismului din Moldova

Reprezentantul Pro4CE Erik Heidema susține că proiectul își propune să contribuie la facilitarea pătrunderii pe piață a alimentelor organice din nordul Moldovei prin instrumente digitale, transmite Știri.md cu referire la Tvn.md.

„Aducerea de produse ecologice locale de înaltă calitate clienților va fi folosită ca instrument pentru dezvoltarea sectorului turistic în regiune. Această abordare sprijină producătorii regionali. Este o perspectivă ecologică și susține economia locală și dezvoltarea regională durabilă”, a spus Erik Heidema.

Proiectul își propune să stimuleze afacerile locale cu alimente organice din nordul Moldovei prin deschiderea accesului pe piața online pentru producătorii locali. Prin instrumente și platforme digitale personalizate, cum ar fi o carte de bucate online sau o hartă interactivă, producătorii regionali își vor spori ofertele de aventură gastronomică și rurală.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării